reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe brzuszki

Musisz wejść na tą stronę, kliknąć expecting a baby i potem wpisać date porodu, ustawić czas( CET),wybrać suwaczek i marker, ewentualnie dać jakiś podpis lub zdjęcie i stworzyć ticker. Pokażą Ci się adresy suwaczka, wybierz ten z kodem BBC (przeważnie chyba ostatni), skopiuj go koniecznie w całości. Potem wstaw go w podpis na twoim koncie.

reklama
Dziekuje dziwczyny ze pomoglyscie KAROLINCE za mnie. Sorki ze tu do was rzadziej zagladam ale duzo leze bo nie chce wyladowac w szpitalu i to dlatego ale mam nadzieje ze sila maluszka z jaka daje mi znaki pomoze mi przetrwac jeszcze kilka dni a potem moze bedzie lepiej.

No to teraz mój - 22 tydzień:

77db5bc9635cb3ae70d1b33a8cfefb0f-897816.jpg

Naturelko piekny brzusio!!!
Nikt nawet nie skomentował.. jeszcze.. no dziewczyny !!!
A poza tym pierwsza odważna co buźkę też wkleiła..
Jednym słowem ślicznie wyglądasz z brzuszkiem!

Cammi mamy identyczne spodnie,tylko inne kolor ;) chętnie zrobiłabym sobie zdjątko tylko nie mam dostępu do cyfrówki :(
Naturellaoczywiście że ładny brzusio, ale za mało go pokazujesz,polecam bardziej obcisłe bluzeczki,super to wygląda

Czy mi się wydaje, czy większość z nas lubi chodzić po domu nieskrępowana stanikiem? (sądząc po zdjęciach) ;D

reklama
Chyba większośc z nas chodzi bez stanika po domu. A co będzie jak już urodzimy w tedy będziemy miały jeszcze większe piersi.Prawdziwe bomby!!!!!!!

Do góry