reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe brzuszki

reklama
Dziękuje Karolinko
00000009.gif

Aniam świetne zdjęcie!

rodzinna sielanka!

Naturella super wyszłaś :)
muszę się poprawić i też coś wstawić ;D

Leżę dużo bo jak wróciłam ze szpitala to brzusio częściej twardnieje więc nie mogę zbyt długo siedzieć przy komputerze ale teraz widzę ile fajnych fotek wkleiłyście. Eg i Naturelkosuperowe te wasze brzuszki.Aniam do kompletu brakuje schowanej w brzuszku NIESPODZIANKI.

Eg, różnica jest i brzuszek większy!
U mnie strasznie poszedł do przodu właśnie w okolicach 26-28 tygodnia, nawet ludzie zwracają na to uwagę. Oglądałam się wczoraj na golaska i nie mogę się nadziwić, jaki mam wielki, prawdziwie ciążowy brzuch. I nie mam pojęcia, jak to będzie dalej, czy on jeszcze bardziej pójdzie do przodu, czy na boki?!

Dzięki dziewczyny, ja już faktycznie tego wzrostu brzuszka nie widzę, ale mama jak przyjechała z wczasów to powiedziała, że sporo mi podskoczył. Karolinna sweterek jeszcze przedciążowy :) muszę kupić jakiś obszerniejszy na jesień.

reklama
Do góry