reklama
Pycha
mama Mai i Marty
Karolinno super brzunio!!!!
Ale pepek to ci jeszcze nie wystaje????dzięki dziewczyny pycha wg mnie to pępek mi wystaje właśnie,gdybyś widziała jaki wcześniej był wklęsły!nie było widać dna! dla mnie to ogromna zmiana
tak myślę że jak będę dawać masę zdjęć to was ośmielę i wy też będziecie np.wiem że pycha i beatka ani razu nie wkleiły
tak myślę że jak będę dawać masę zdjęć to was ośmielę i wy też będziecie np.wiem że pycha i beatka ani razu nie wkleiły
Pycha
mama Mai i Marty
Elusia super brzusio!!! Rzeczywiście widać różnicę!!!
Juz się tłumaczę: ja po prostu nie mam ani cyfrówki, ani telefonu z aparatem.
Miałam nadzieję, że coś wkleję, bo na imprezie znajomi mieli kamerkę z aparatem, ale nikt dobrze nie umiał tego obsługiwać, no i nic z tego nie wyszło. Ale jeszcze siostra męża chce kupic aparacik, więc jeszcze jest szansa że zobaczycie mój brzusio.
Narazie zostaje mi podziwianie Waszych pięknych brzuszków.
reklama
justynaj
Fanka BB :)
Karolina, jesteś extra z tym kalendarzem,szkoda że wcześniej nie miałam mozliwości wklejenia swojego zdjęcia
ale jestem pewna że będzie następna wersja w większych rozmiarach (tzn brzuszków) i już teraz sobie nie odpuszczę
dzis po poludniu zalaczam brzuszek
:laugh:
ale jestem pewna że będzie następna wersja w większych rozmiarach (tzn brzuszków) i już teraz sobie nie odpuszczę
dzis po poludniu zalaczam brzuszek
:laugh: