reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe brzuszki

dzięki justynko :) i pewnie że zrobię nową edycję :) tylko potrzebuje do tego waszych nowych zdjęć,czekam na Twoje po południu,zobaczymy co tam Ci urosło :)

reklama
Elusia super brzuszek !!!
A teraz mój bo zrobiłam wreszcie zdjęcie, tylko się nie śmiejcie bo ja mie jestem taki szczuplaczek ::)

IM000422jpg.jpg

Oj, Naturellko, to naprawdę gigant :laugh: :laugh: :laugh: Wreszcie jakieś zdjęcie z twarzą..
Pycha, ja też mam wystający pępek.

ANIAM i NATURELLA - ŚLICZNE BRZUSZKI

JA TEZ SIĘ ZASTANAWIAM CO TO BĘDZIE ZA 10 -11 TYGODNI, BO TEŻ TEN BRZUSZEK ROŚNIE I ROŚNIE :)

aniam śliczny brzunio i Ty mówisz że nie jesteś szczupła???

naturella faktycznie na zdjęciu nie wygląda na giganta,może gdyby bluzka była obcisła :) ale brzuszek słodziutki masz :)

reklama
Fajne zdjęcie Naturelko, ciąża ci służy a ja niestety zaczęłam coś ostatnio puchnąć na twarzy i nos wydaje mi się jakiś większy ::)
A to moja rodzinka w komplecie, tylko jeszcze pieska brakuje :laugh:

midd_Obraz_121.jpg

Do góry