reklama
stokrotka
Fanka BB :)
Ale chyba witamina C po konsultacji z lekarzem?nic nie daję. tylko witamina C czyszczenie nosa wodą morską i odkurzaczem.
Jak Mała miala katar to dalam pod lozeczko dwie ksiazki zeby bylo troche wyzej no i czesto kladłam na brzuch.
gosikkk
Fanka BB :)
odkurzacz to jednak zbawienny jest :-)
jaki niekapek polecacie?
jaki niekapek polecacie?
Moj z malymi przerwami ma ciagle katar i do tego mial kaszel . Juz 3 razy z nim bylam u lekarza. I za kazdym razem to samo,: wit c , woda morska, toaleta noska i jak karmie piersia to mowia ze mu przejdzie. I zasadniczo trwa tydzien do dwoch i przechodzi na jakis czas. Moj maz czesto przeziebiony i Antek od niego lapie.
My mamy taki sopelek do odciagania ale ostatnio maly nie da sobie odciagac. Najlepszy moj maz 2 razy mu odciagnal i za kazdym razem mowil ze sie od malego zarazil :-) faceci to sa delikatni. Ja codziennie po kilka razy odciagam i nic mi nie jest.
Polecam maść majerankową, pod noskiem posmarować nam pomogło, drugi katar przeszedł szybciej i dzięki oklepywaniu obyło się bez oskrzeli.
Mamy mały wypad na wieś. Mała tak się cieszy, głośno śmieje na widok psa, kota i kury, że szok. Ciągle jej pokazujemy bo nacieszyć się nie można. A trawa chyba jest przyjemna dla niej w dotyku, bo sobie delikatnie dotyka
Niekapek mamy z tommee tippee 6+
Wcześniej za.mocno jak dla niej leciało, teraz jest już lepiej. Ale czasem zapomina jak z niego pić albo,nie chce bo się bawi. Bo piciu juz trzyma sobie sama, ale tylko jak jestem obok
wrazie "W".
Mamy mały wypad na wieś. Mała tak się cieszy, głośno śmieje na widok psa, kota i kury, że szok. Ciągle jej pokazujemy bo nacieszyć się nie można. A trawa chyba jest przyjemna dla niej w dotyku, bo sobie delikatnie dotyka
Niekapek mamy z tommee tippee 6+
Wcześniej za.mocno jak dla niej leciało, teraz jest już lepiej. Ale czasem zapomina jak z niego pić albo,nie chce bo się bawi. Bo piciu juz trzyma sobie sama, ale tylko jak jestem obok
wrazie "W".
reklama
fajnie macieA trawa chyba jest przyjemna dla niej w dotyku, bo sobie delikatnie dotyka .
u nas rwie i do buzi ale w końcu chłopak to co się dziwić
maść majerankowa też się nam sprawdzała przy starszej