reklama
reni84
Fanka BB :)
Wracając jeszcze do tematu zdrowej żywności to dzisiaj znalazłam, że u mnie w mieście w każdą sobotę otwierają biobazar Koniecznie muszę się tam wybrać i sprawdzić co ciekawego można kupić.
Nana gratulacje dla córci
To jeszcze się pochwalę, że moja dzisiaj w ramach prezentu na dzień matki powiedziała 'tata'
Nana gratulacje dla córci
To jeszcze się pochwalę, że moja dzisiaj w ramach prezentu na dzień matki powiedziała 'tata'
NaNa super!!! Tak coś czułam, że Twoja córka ruszy lada moment Mam wrażenie, że moja jest tak o tydzień do tyłu bo co piszesz, że Twoja zrobi to moja kilka dni później robi to samo więc i ja czekam na pierwsze raczkowe kroki )
Dziś ćwiczy siadanie z raczków i bardzo ostrożnie próbuje odrywać rączkę w pozycji na czworaczka.
Reni...pewnie coś się jej pomyliło. Mama...tata...co za różnica
Moja córcia "gada" bardzo mało. Mało gaworzy, właściwie mało dźwięków z siebie wydaje, ale pewnie skupia się na rozwoju fizycznym...
Ja mam eko sklep koło domu i to taki ogromny. Warzywa i mięso kupuję w nim. Kaszki też tam są te o których pisałyście, ale na razie mojej daje sam kleik
Dziś ćwiczy siadanie z raczków i bardzo ostrożnie próbuje odrywać rączkę w pozycji na czworaczka.
Reni...pewnie coś się jej pomyliło. Mama...tata...co za różnica
Moja córcia "gada" bardzo mało. Mało gaworzy, właściwie mało dźwięków z siebie wydaje, ale pewnie skupia się na rozwoju fizycznym...
Ja mam eko sklep koło domu i to taki ogromny. Warzywa i mięso kupuję w nim. Kaszki też tam są te o których pisałyście, ale na razie mojej daje sam kleik
Wszystkiego dobrego w dniu naszego swieta. Ja swietuje pierwszy raz.:-) Moj Antos tez ostatnio rzadko cwiczy glos ale przedwczoraj po kapaniu jak tak sobie marudzil powiedzisl mema, mema, az sie poplakalam taka bylam wzruszona. A dzis mu sie udawalo ze 3 razy obrocic na plecki :-)
_Alfa_
Fanka BB :)
Dziewczyny, jeśli amcie wolne 5 minut raz na jakiś czas to zapraszam, może się Wam spodoba
Link do: Matka w Kosmos
Link do: Matka w Kosmos
Malaja moja się boi rączki oderwać od ziemi, przy próbach siadania.
U nas tez mniej gadania, za to trochę sobie buczy jak się skupia na czymś i tak jakby pluje .
A ostatnio jak dawałam jagody z jabłkiem to sobie kichła!! Możecie to sobie wyobrazić, siedziałam na przeciw niej
Wydaje mi się ze mała dziś trzymała rączki zamknięte (w piąstki) czyżby jakieś napięcie wróciło. Niech ta kontrola juz będzie!
Miniaaa a co Stosujecie ze nie przechodzi ?
U nas tez mniej gadania, za to trochę sobie buczy jak się skupia na czymś i tak jakby pluje .
A ostatnio jak dawałam jagody z jabłkiem to sobie kichła!! Możecie to sobie wyobrazić, siedziałam na przeciw niej
Wydaje mi się ze mała dziś trzymała rączki zamknięte (w piąstki) czyżby jakieś napięcie wróciło. Niech ta kontrola juz będzie!
Miniaaa a co Stosujecie ze nie przechodzi ?
reklama
My tez katar. Pierwszy raz. Moze to od zebow? Dzis mialo byc szczepienie.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom