reklama
Hejka a ja na Ip na ktg jak zwykle milion ludzi. W nocy mialam bolesne skurcze. Aleali trzymam kciuki oby sie ruszylo ....te czekanie to masakra. Ewel dostala wczoraj 3 cie oxy I niby sie nic nie ruszalo ale of wieczora sie nie odezwala jeszcze co do niej nie podobne wiec moze byla jakas akcja czekamy ...
hej :-) współczuję tego czekania ale widocznie tak musi być. już niedługo każda będzie tuliła maluszka :-) a i pojawią się nowe problemy.
mój np ma problemy z odbijaniem po jedzeniu. nie raz bardzo długo to trwa zanim odbije przez to się wybudza albo brzuszek go boli
mój np ma problemy z odbijaniem po jedzeniu. nie raz bardzo długo to trwa zanim odbije przez to się wybudza albo brzuszek go boli
madzius5
Fanka BB :)
Ja w szpitalu. Skurcze okropne od wczoraj od 20 a rozwarcie na 1cm. Masakra jakaś. Któraś tak miała przy drugim dziecku ze poród nie postępował mimo silnych i bolesnych skurczy?
gosikkk
Fanka BB :)
madzius5 - ja tak miałam przy 2 porodzie, cały dzień i całą noc 2,5 cm a ból taki, że pościanach łaziłam, ale trafiłam na super położne, szybko zadziałały i rozwarcie postępowało
a my walczymy z ropiejącymi oczkami :-(
a my walczymy z ropiejącymi oczkami :-(
reklama
Madzius5 ja teraz przy drugim tez tak mialam najpierw rozwarcie na 1 skurcze nieregularne po lewatywie na 3 i stanelo na 4h prawie a bol nie do zniesienia podali znieczulenie i po 30min mialam rozwarcie na 9 Oby ssybko sie u Ciebie skonczylo bo wiem jakie to meczace