reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2015 :)

samo - o 23 bóle regularne i rozwarcie 3-4 cm, o 23.45 byłam juz na porodówce i rozwarcie 6-7 cm. do 10 poszło szybko, potem z partymi miałam problem, bo ich nie było, i gaZ sie skonczył :szok:
i zostałam wyrodna matka i bede karmila butla.
duzo jeszcze mamus w dwupaku?
przepraszam,ale pisze jedna reka, na drugiej córcia lezy

reklama
Gosikk, to fajnie ze szybko poszlo.
W dwupaku na razie ja, Ewel, Kinia, Lotka, Mama_32, Kasieczna, Holcia, Aleali, Jaga, Madzius (chyba ze ktos juz urodzil z dziewczyn niedawno)

Gosikk gratulacje ! Super szybka akcja :)
My od wczoraj w domciu yeahhh nareszcie :) Mlody kochany budzi sie regularnie xo 3,4h je i idzie spac dalej :)
Tez jest straszny zmarzluch chyba przez te naswietlenia ubieram albo body krotki rekaw plus pajac albo body dl rekaw plus spiochy i do tego kocyk obowiazkowo zapatulony bo inaczej broda mu lata :)
Mam nadzieje ze wszystkie oczekujace juz niedlugo beda tulic swoje malenstwa po szybkich akcjach :)

Goskk gratuluję duz j córci :-)

Ja ubieram body długi rękaw plus śpiochy, albo krótki plus pajac lub bluzka z długim rękawem i spodenki.

reklama
Gosikk gratulacje, tylko pozazdrościć szybkiej akcji! my nadal czekamy, ostatnio brzuch trochę twardnieje, ale poza tym cisza...

Do góry