reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

Ja przytyłam 7,5 kg ale liczyc wiecej bo chce schudnac tak zeby mniej wazyc niz przed ciażą.

ogolnie to bez sensu wmawiaja macierzynski jak kobieta nie urodzila, przeciez jest jeszcze ten prog przenoszenia do 42 tygodnia.

Ja generalnie lekarzy nie rozumiem i nie probuje nawet, tych z empatią jest naprawde niewiele.

Zjadłabym rogala marcińskiego mmmmm caly dzien za mną chodzi :-)

reklama
Ja dzis z okazji święta namówiła mamę żeby zrobiła szarlotkę, wiec czekam jak się upiecze:)
Jestem 10 kg na plus, ale zrzucic mam duzo wiecej bo przed ciaza bardzo przytyla w ciagu roku.

Minia gratuluję :-D
Ja przytylam 18 a po wyjściu ze szpitala miałam tylko 5 kg mniej ale dzisiaj kolejne 1 kg zeszło więc w 5 dni 6kg
Ja po gazie nic nie czułam, więc albo na mnie nie zadziałał albo nie miałam czasu na tym się zastanawiać bo podali mi go na ostatnie 10/15 minut bo dopiero wtedy przeszłam na właściwą porodowke i były w szoku że to już rozwarcie takie duże hehhe
na znieczulenie normalnego to byłoby zq późno a u mnie to i tak tylko teoria była jak to położne powiedziały że im też obiecali podwyżki i nie ma heheh
Współczuję z tym l4 też miała o to obawy na szczęśliwie miałam do 10 a urodziłam 7 :-)
Jutro koleżanka mi bierze papiery z pracy na macierzyński i będę wypisywać i składać o roczny urlop :-)

Aleali racja z tym nieprzewidywalnym 3 porodem moja wspolokatorka urodziła prawie w karetce ledwo ja przenieśli na fotel nawet nie zdążyli go ustawić a ona się rozebrać do końca i urodziła dziecko z lozyskiem. jak ja orzyszlam na porodowke to akurat na IP o ty mówili, ona nie dzwoniła od razu bo miała na początku małe skurcze a jak ja wzięło to potem już od razu do rodzenia

Może i kaloryczny bo ma w sobie mase z orzechow migdalow czasem mak i polany lukrem ale naprawde przepyszny :-) a w ciazy jeszcze sobie nie odmowilabym :-). Jak dam rade to jutro kupie bo u nas w cukierni są pyszne takie ale dzis zamkniete z okazji święta.
Cheetah zazdroszcze szarlotki, a Ewel ma pyszny sernik pisała ze jej mąż upiekł mmmmm rozmazyłam się w słodkosciach.:-D

rogal.jpg

Załączniki

• rogal.jpg
    rogal.jpg
    26,7 KB · Wyświetleń: 49
Ja nigdy nie jadłam takiego Rogala ciekawe jak smakuje....chyba musze spróbować.
Adelina jak urodzimy to możemy się spotkać z wózkami na spacerze np w Łazienkach przywiozę z Lenka Wam sernik:-)

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

Ja taki rogal akurat kilka tygodniu temu w Złotych tarasach jadłam, jest bardzo sycący ale smaczny:) To bardziej poznański przysmak ale już i w Warszawie jest popularny :)

reklama
Do góry