reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2015 :)

reklama
hej
Dziś termin porodu ale raczej nic z tego. Z tego co pamiętam, to Natalkuś miała mieć w poniedziałek zakładany balonik. Jeśli do jutra nie urodzę to mam wizyte u gina, zwolnienie lekarskie też mam do jutra.

Aleali ja w pierwszej ciazy przytylam 28 kg mimo ze sie pilnowalam teraz 20 kg I widac bo jestem spuchnieta jak balon. Ale jak szczesliwie urodze wracam na silownie I diete. ...

Dziekujemy bardzo.
Synuś urodził się wczoraj, balonik i oxy zadziałały.
Waga urodzeniowa 3460 gram i 54 cm. A po porodzie spadł tylko 100 gram z wagi :)
Nikomu nie życze przenoszenia i wywoływania, naprawde mimo że u nas dość szybko poszło. O 12 oxy podali, godzine pozniej zaczely sie skurcze, a młody urodził się o 18:35.
Dali mi gaz di wdychani, czułam się jakbym pijana była haha. I niewiedziałam ze potrafię w sekundzie zasnąć i to na siedząco, mmm spanie między skurczami :)))))))

Natalkuś, a jak opieka, jak polozne i lekarz?
Czemu dali Ci gaz, znieczulenia nie podali?

Najważniejsze ze masz to za soba i teraz masz synka koło siebie :) :)

Co do kg, to w poprzednich ciążach przytyłam po 20 kg, a teraz 8. Ale i tak czuję się jak maciora.
Natalkuś gratulacje, rzeczywiście szybko poszło :-) Ja wdychając gaz czułam tylko, jakby język był spuchnięty. nie zasypiałam :-)
Stokrotka - kiedy masz termin? bo jakoś przeoczyłam ....

Stokrotka, na patoligii i na porodówce cudowna opieka. Tu na poporodowych jakieś takie dziwne te baby, pyskuja i sa nie miłe niestety.. ale może ja akurat tak trafiłam bo święto, niewiem..
Ja nie chciałam znieczulenia :)

Gosikkk ja spałam między skurczami jak dziecko, na siedząco :D

reklama
Do góry