reklama
Moniqq
Fanka BB :)
Strasznie problemowy ten człowiek, będę z nim jeszcze rozmawiała w poniedziałek, ale mam nadzieję, że urodzę do 19tego
Jak coś to do internisty pójdę, ale w mojej przychodni też nie wiadomo z tymi ludźmi, u mnie nie ma dobrych lekarzy, każdy taki zadufany w sobie, powie mi idź sobie do ginekologa a nie do mnie.. Kiedyś mi powiedział dziad, że on kończy za 10 min i czemu mu przychodzę teraz.. a ja z Katowic pędziłam z pracy, żeby zdążyć, bo nie chciałam się zwalniać. A druga lekarka to znowu jak jej powiedziałam, że potrzebuje skierowanie do alergologa, bo kończy się rok i jest potrzebne nowe w mojej specjalistycznej przychodni, odpowiedziała, że ona to stwierdzi po wywiadzie, czy mi takie skierowanie w ogóle jest potrzebne.. wypisała wszystkie objawy i dopiero "sama" stwierdziła, że mam objawy alergii także tragedia
Ja przytyłam 15 kg, niby nie widać tego po mnie, ale jednak po ubraniach już tak w nic nie wejdę swojego sprzed ciąży
Jak coś to do internisty pójdę, ale w mojej przychodni też nie wiadomo z tymi ludźmi, u mnie nie ma dobrych lekarzy, każdy taki zadufany w sobie, powie mi idź sobie do ginekologa a nie do mnie.. Kiedyś mi powiedział dziad, że on kończy za 10 min i czemu mu przychodzę teraz.. a ja z Katowic pędziłam z pracy, żeby zdążyć, bo nie chciałam się zwalniać. A druga lekarka to znowu jak jej powiedziałam, że potrzebuje skierowanie do alergologa, bo kończy się rok i jest potrzebne nowe w mojej specjalistycznej przychodni, odpowiedziała, że ona to stwierdzi po wywiadzie, czy mi takie skierowanie w ogóle jest potrzebne.. wypisała wszystkie objawy i dopiero "sama" stwierdziła, że mam objawy alergii także tragedia
Ja przytyłam 15 kg, niby nie widać tego po mnie, ale jednak po ubraniach już tak w nic nie wejdę swojego sprzed ciąży
kasz
Listopadowa mama :)
Miniqq rzeczywiscie dziwne ja mam zwolnienie do konca miesiaca a termin na 13.11. Ja bym poszla w dniu terminu jesli nie urodzisz po kolejne zwolnienie, a moze urodzisz do terminu i nie bedzie problemu
finkemma
Kinia ja 22 kg i jak narazie 8 dzien po cc i 8 kg na minusie niech leci dalej a bedzie super
Kinia ja przytyłam 9-10kg, ale ręce i nogi nadal mam szczuplutkie, wczoraj w szpitalu położna powiedziała, że jestem tak szczupła i drobna, iż obawia się o moje siły w trakcie porodu Mnie kg nie martwią, bo 2-3 tygodnie po porodzie będę wyglądała jakbym nigdy nie rodziła, ale za to w czasie długiego karmienia piersią wcale dodatkowo nie chudnę. To kwestia absolutnie indywidualna ile chudniemy i w jakim tempie.
A jak było u Ciebie w czasie I ciąży i po niej ?
A jak było u Ciebie w czasie I ciąży i po niej ?
Miniqq dziwny ten lekarz, trzymam kciuki żebyś do 19.11 urodziła
Kinia ja przytyłam prawie 15 kg
10 już zeszło ale brzuch mam duży i jeszcze w ciążowych spodniach chodzę
obrzydliwa pogoda dzisiaj
a już miałam nadzieję, że młodego zacznę na powietrze wystawiać
Kinia ja przytyłam prawie 15 kg
10 już zeszło ale brzuch mam duży i jeszcze w ciążowych spodniach chodzę
obrzydliwa pogoda dzisiaj
a już miałam nadzieję, że młodego zacznę na powietrze wystawiać
Moniqq, moze do jakiegos internisty prywatnie pojsc, zeby wystawil zwolnienie, zawsze mozna wtedy powiedziec ze niby gin jest na urlopie, a potrzebujesz zwolnienia kolejnego. Internista mi bez problemu wystawil zwolnienie latem w ciazy, kiedy nie bylo terminow do mojego gina, a potrzebowalam.
Ja mam zwolnienie do jutra bo juz termin ale mam zamiar prosic kolejne na 2 tygodni.
Mamy kolejna rozpakowana mamusie - Natalkus wczoraj urodzila synka Ksawerego
Ja mam zwolnienie do jutra bo juz termin ale mam zamiar prosic kolejne na 2 tygodni.
Mamy kolejna rozpakowana mamusie - Natalkus wczoraj urodzila synka Ksawerego
reklama
stokrotka
OO super, gratuluje .Mamy kolejna rozpakowana mamusie - Natalkus wczoraj urodzila synka Ksawerego
A nie wiesz czy miala wywoływany poród, miała cc?