reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

Kinia wspolczuje u mojej corki raz na jakis czas tez jest informacja ze szkoly ze wszy sa i sprawdzac glowy bogu dzieki jeszcze corka nie przyniosla. Co do szamponu czy ty mozesz to nie wiem chyba w aptece najlepiej sie zapytac
Tez na koncowce mialam te uderzenia goraca.

reklama
No ja też nie rodze... Miałam dziś się położyć na oddział ale uznali ze ktg ok ciśnienie tez w takim razie w czwartek wiec się modlę żeby urodziła do czw. Choć coś narazie słabo się zapowiada... Objawów jakoś mało buuuu

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

Hej my już jesteśmy w domku. Mała jest slodziutka a ja już sobie przypomnialam jakie trudne były początki karmienia piersią...bolące i popekane sutki,nabrzmiale piersi. Mam nadzieję że szybko się unormuje się to karmienie. Mała bardzo ulewa i lekarka kazała mi w domu co 2/3 dni ja zwazyc.

Powodzenia Dziewczyny i oby czas szybko zlecial wam do porodu :-)

Dzisiaj miałam kolejną wizytę, Z małą wszystko ok, na razie sobie siedzi spokojnie, lekarz trochę się martwił, bo miałam wysokie ciśnienie 140/100. No, ale nic w końcu nie zrobił z tym. Bardziej się zajął tym, co mi się porobiło.. W czwartek zaczęło mnie boleć w pachwinie, taki jakby guzek, przez weekend urosło mi to cholerstwo, a dzisiaj pękło. Ból nie do zniesienia. Siedzieć nie mogłam, chodzić, a nawet spać, musiałam dawać poduszkę między nogi, żeby zmrużyć oczy na trochę.. Dostałam antybiotyk na rozgonienie tego ropnia i jakaś maść,, Mam ją dobrze zabezpieczać, żeby mi się nie dostała w nieproszone miejsce, także leże zaplastrowana z gazą i proszę, żeby mała jeszcze poczekała, bo poród będzie cięższy przez to i gorzej będzie się goić. Mam nadzieję, że niedługo mi to zejdzie :( że też akurat na sam koniec takie coś mnie spotyka :(

cześć dziewczyny :-) jestem w domu :-) Stasiu jest cudny :-) ważył 3480 g i mierzy 54 cm. okazał się mniejszy niż pokazywało usg i wskazywał mój brzuch. byliśmy 4 dni na oddziale bo mały nie chciał przybierać na wadze a dość mocno spadł z wagi. ma też wysypkę hormonalną dość mocną. ale jest boski. cycki też mnie bolą ale daję radę.

Moniqq dziwny lekarz bo takie ciśnienie to poważna sprawa, powinien dać ci leki.... Ja z ciśnieniem 140/92 do szpitala prawie trafilam ale leki pomagają.
Miniaa gratuluję

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

reklama
Do góry