reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2015 :)

Kinia wspolczuje u mojej corki raz na jakis czas tez jest informacja ze szkoly ze wszy sa i sprawdzac glowy bogu dzieki jeszcze corka nie przyniosla. Co do szamponu czy ty mozesz to nie wiem chyba w aptece najlepiej sie zapytac
Tez na koncowce mialam te uderzenia goraca.

reklama
No ja też nie rodze... Miałam dziś się położyć na oddział ale uznali ze ktg ok ciśnienie tez w takim razie w czwartek wiec się modlę żeby urodziła do czw. Choć coś narazie słabo się zapowiada... Objawów jakoś mało buuuu

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

Hej my już jesteśmy w domku. Mała jest slodziutka a ja już sobie przypomnialam jakie trudne były początki karmienia piersią...bolące i popekane sutki,nabrzmiale piersi. Mam nadzieję że szybko się unormuje się to karmienie. Mała bardzo ulewa i lekarka kazała mi w domu co 2/3 dni ja zwazyc.

Powodzenia Dziewczyny i oby czas szybko zlecial wam do porodu :-)

Dzisiaj miałam kolejną wizytę, Z małą wszystko ok, na razie sobie siedzi spokojnie, lekarz trochę się martwił, bo miałam wysokie ciśnienie 140/100. No, ale nic w końcu nie zrobił z tym. Bardziej się zajął tym, co mi się porobiło.. W czwartek zaczęło mnie boleć w pachwinie, taki jakby guzek, przez weekend urosło mi to cholerstwo, a dzisiaj pękło. Ból nie do zniesienia. Siedzieć nie mogłam, chodzić, a nawet spać, musiałam dawać poduszkę między nogi, żeby zmrużyć oczy na trochę.. Dostałam antybiotyk na rozgonienie tego ropnia i jakaś maść,, Mam ją dobrze zabezpieczać, żeby mi się nie dostała w nieproszone miejsce, także leże zaplastrowana z gazą i proszę, żeby mała jeszcze poczekała, bo poród będzie cięższy przez to i gorzej będzie się goić. Mam nadzieję, że niedługo mi to zejdzie :( że też akurat na sam koniec takie coś mnie spotyka :(

cześć dziewczyny :-) jestem w domu :-) Stasiu jest cudny :-) ważył 3480 g i mierzy 54 cm. okazał się mniejszy niż pokazywało usg i wskazywał mój brzuch. byliśmy 4 dni na oddziale bo mały nie chciał przybierać na wadze a dość mocno spadł z wagi. ma też wysypkę hormonalną dość mocną. ale jest boski. cycki też mnie bolą ale daję radę.

Moniqq dziwny lekarz bo takie ciśnienie to poważna sprawa, powinien dać ci leki.... Ja z ciśnieniem 140/92 do szpitala prawie trafilam ale leki pomagają.
Miniaa gratuluję

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

reklama
Do góry