reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

reklama
Wlasnie szykowalam corke do szkoly i okazalo sie ze zlapala gdzies w tamtym tyg wszy w szkole skarzyla sie ze ja glowa swedzi ale ja sprawdzalam i nic nie widzialam :-( a dzis znalazlam ja naprawde oszaleje zaraz jade po szampon i beda ja czesac a czy ja tez moge z takiego szamsponu skozystac? Jak myslicie?

Ja myslalam ze dzisiaj w nocy pojade do szpitala, Młoda tak długo szponciła ze zaczelam chodzic i po godzinie bylo lepiej :).

Lotka, to jak bedziesz myla okna to mozesz nam wszystim tez umyc :p.
Kinia, wspolczuje :/ Nie wiem czy mozesz, spytaj sie farmaceuty ale mysle ze nie zaszkodzi. Moze nafte kosmetyczna kup jest lagodniejsza a tez pomaga.
Powodzenia z tym paskudztwem

Lotka ja tez zapraszam do mnie w zamian oferuje kawke i ciasteczko :-)

Stokrotka dzieki powidzenie bedzie mi potrzebne... wlasnie sciaglam posciel i bede prac lacznie z poduszkami ... a czy ja powinnam wyprac wszystkie ubrania z szafy corki?

Kinia, ja bym wyprala te w ktorych chodzila, posciel tak jak piszesz, reczniki wasze, grzebienie, szczotki mozesz umyc tym szamponem.
A Ty tez masz czy chcesz tak profilaktycznie?

Ja nie mam bo mnie nic nie swedzi tylko ze teraz to mi wszystko zbrzydlo i sama juz nie wiem co robic. .. dzis zrobie prasowanie dla malego i odrazu posprzatam szafe corki ...

hej
mnie też wszystko wkurza i jestem nerwowa, od jakiegoś czasu już. Dziś młody nie poszedł do przedszkola smarka się i kaszelek ma. Mąż tez chory. Super ....
A ja mam uderzenia gorąca, ciagle mi gorąco, duszno. Ręce drętwieją, nadgarstki bolą, zgaga zabija - uroki końcówki.

reklama
Ja w nocy prawie wyje przez te nadgarstki bolą i dretwieja do tego boli pachwina ze nogi podnieść nie mogę buuuu

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

Do góry