reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

reklama
Cześć dziewczyny!
Finkemma, gratulacje :)

Mnie wczoraj złapały skurcze wieczorem koło 22.30. Nie pomagało chodzenie i leżenie na lewym boku. Były średnio co 10-12 minut. Na szczęście po kąpieli się wyciszyły, chociaż już torby były naszykowane w pogotowiu. O 2 poszłam spać i wszystko jak na razie ucichło. Strasznie stawia mi się wieczorami brzuch. Co 5 minut potrafi mi stwardnieć jak skała i po minucie-dwóch mija. Chyba synek szykuje się do wyjścia.

cześć dziewczyny. ja myślę że miałam najokropniejszą noc dziś ze wszystkich.
tak jak pisałam w nocy. poszłam spać o 21 i obudziłam się po 12 do 5 rano nie mogłam zasnąć. wszystko mnie bolało, duszno jak cholera więc ciągle okna otwierałam i wietrzyłam. teraz jestem po zakupach i chyba położę się na 2 godzinki zanim pójdę po Jasia.

a widzę że mój synek największy. martwi mnie to bo to znaczy że nie ma szans na poród sn. a nastawiłam się że będę próbować. jutro mam wizytę u lekarza prowadzącego więc się dowiem co i jak.

finkemann gratulację dla Ciebie i synka :-) niech się dobrze chowa :-)

Stokrotka czyli na kiedy termin?
Na 10go listopada, wiec moze sie w swieto urodzi :p

Wczoraj lekarce mowie ze mam czesto skurcze a ona 'a wy to macie te skurcze takie...to musi byc taki skurcz ze sie nie schylicie, ze nie dacie rady chodzic, wstac" haha :p czyli dala mi do zrozumienia ze panikuje :)

Stokrotka nie zawsze tak jest, ja miałam takie jak przepowiadające i gdyby nie utrata krwi nie pomyślałabym, że rodzę. Te super mocne miałam dopiero po przebiciu pęcherza i przy pełnym rozwarciu;-)

Co organizm to inaczej :) Ja mam te przepowiadajace juz miesiac i nic. Jak robia mi ktg to brak skurczy, godzina po ktg to dziecko szaleje.

Stokrotka to do 10go masz jeszcze trochę czasu.
dziewczyny właśnie co organizm, co ciąża to inaczej. Ja nie mam bolesnych skurczów, a na ktg zapiały się 3 dosyć mocne w ciągu 10-15 min. Czasami boję się, żebym nie przeoczyła że coś się zaczęło

reklama
Nie przeoczymy dziewczyny, nie ma obaw :)
Bylam dzis w labie zrobic ostatnie juz chyba badania, jutro wyniki.
Jeszcze rzutem na tasme umowilam sie do fryzjera - siano na glowie a po porodzie czasu bedzie duzo mniej wiec jeszcze zrobie jako-taki porzadek.

Finke - gratulacje!

Do góry