reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2015 :)

reklama
Miniaa bardzo ładna kolorowa fajnie ze znalazlas zajęcie :-). Maluszkowi sie spodoba.

No to nas jeszcze ciute jest z wiekszą iloscią dni do terminu niz 10 :-).

Skurcze mnie takie złapały dzis w łydke z rana ze nie ma szans zebym magnez przestala brac teraz nie moge tej nogi rozchodzic niestety z szoku w nocy jej nie rozprostowalam szybo i teraz kurcz trzyma mocno i boli jak chodze.

Mnie macica boli, dziecko sobie tam szponci, juz sama nie wie co robic :-D
Ale najwazniejsze dala mi pospac, tylko2 razy wstawalam do wc wiec jestem wyspana :)

Dziewczyny a mi chyba ten czop wypadł, taki brązowy w dodatku.

Byłam dziś na badaniach i po drodze wstąpiłam do Rossmana, udało mi się kupić mleko modyfikowane w saszetkach. Wzięłam dwie tak na wszelki wypadek żeby mieć w domu, gdyby mała była głodna a ja nie miała pokarmu. Koszt niewielki bo 2,99 za sztukę

reni i co robisz, jedziesz na IP?

Ja mam jakies dziwne bole, skurcze ale dzisiaj jade na ktg to pewnie mnie zbadaja i sie zobaczy co tam u mnie sie dzieje.

Póki co nie panikuję i nie jadę na IP. Skurcze mam ale nieregularne i raczej niebolesne. Mąż już wie i jakby co to dzwonie po niego i w 20 min jest w domu. Ale wydaje mi się, że dzisiaj nic się jeszcze nie rozkręci.

A przy okazji znalazłam dwie fajne apki: "Pora na bobasa" do liczenia częstotliwości skurczów i druga "Senny szum" - można dziecku puścić różne szumy (suszarka, lodówka, odkurzacz itp). Mi się bardzo spodobały. Zwłaszcza ta do liczenia skurczów, bo tej drugiej jeszcze nie miałam okazji przetestować :-)

aleali, dzieki :)
reni, no to dobrze, bez paniki tylko obserwuj co i jak.

Ja mam jedna aplikacje "moja ciaza" i tez jest czestotliwosc skurczy, kontrola wagi, spis rzeczy do wyprawki. A ta aplikacja senny szum to popatrze, moze sie przyda :)

reklama
Reni,tez nie umialam :D. Musisz dluzej przytrzymac jak masz skurcz i trzymac albo dac stop i potem dalej jak przesuniesz palcem to masz historie :)

Na kolanach wypralam dywan i ledwo co dysze :p

Do góry