reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2015 :)

Stokrotka mogłoby cie w końcu wziąść :-)

Kiniasw i co wiadomo coś, jak z tobą? Powodzenia

Miniaaa to duży synek:-)

Ja wczoraj byłam na usg prywatnie dla świętego spokoju i super lekarz. Dokładnie pomierzył,posprawdzal, chociaz wiadomo na tym etapie sprawdził to co mógł.
Mała ma 3240 więc.ładnie urosła,byłam pewna ze będzie koło 3 kg,no Ale to waga umowna więc zobaczymy przy porodzie :-)
Dzisiaj mam Wizytę u mojej i jestem ciekawa czy da mi l4 do terminu i jakie potem zalecenia no i czy coś się już u mnie ruszyło z szyjka...ten tydzień jest owocny w cc i pewnie w końcu dziewczyny po terminie zaczną też się wytypować :-)

reklama
Ja tez slaba noc miałam, skurcze co 15msc od 23-4 potem zasnęłam, wzięłam rano prysznic i narazie są rzadko.... Wiec to przepowiadajace...

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

dddmala gratuluję dobrych wieści
Ewel współczuję, ale wiesz to też dobry znak, że ciało przygotowuje się do tego najważniejszego momentu, u mnie w nocy idealna cisza. Zosia donoszona, więc teraz niech się dzieje co chce ;-)

Właśnie tydzień było spokoju od skurczy w dzień miałam 2-3 a w nocy dziś koszmar, i są teraz ale co jakiś czas nie regularne ... Straszą trochę, mąż w pracy a ja się boję żeby się nie rozkręcilo, jutro ma wolne to niech czeka mała do jutra:-) choć w sumie chciałabym mieć za sobą już poród a ja przy sobie... Strasznie czekamy na nią, mój mąż to chyba bardziej niż ja:-)) tylko Lenka to Lenka tamto a Lenka śpi itp.
Tak Zosia donoszona, większość dzieci też wiec może się zacząć :-))

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

Mnie tak straszył synek, ale to trwało kilka dni, choć oczywiście każda ciąża jest inna, trzymam kciuki, żeby rozkręciło się jak mąż będzie przy Tobie :tak:

Hej dziewczyny w ten piękny słoneczny dzionek :-)

Kinia odezwij się co u Ciebie i co zdecydowali lekarze?
Stokrotka mogłoby się już coś u Ciebie rozkręcić, tak liczę, że jak Ty się rozpakujesz to ja niedługo po Tobie ;-)

Ewel Ciebie to te skurcze wymęczą. U mnie te skurcze przez połowę ciąży, a teraz jak dzidzia powinna wychodzić to tylko czasami brzuch się postawi. Myślałam, że będę rodzić przed terminem, a tym czasem młoda się uparła i siedzi

Finke już pewnie tuli bobaska, bo o 8 miała mieć cc. Macie już od niej jakieś info?

Reni prawda ja od 30tc mam je mialam przerwy... bo teraz w sumie 1,5tyg i tez pomyslalam ze blizej porodu to cisza:) to mam cisze:-) ze spac nie moge ale nic dobrze ze juz blisko porodu, dotrwam:)

FINKEMMA juz powitała na świecie synka Alanka:) GRATULACJE, mamy kolejną mamusię rozpakowana:-):-)

Czesc dziewczyny do domu wrocilismy z M okolo 1 w nocy okazalo sie ze nadwyrezylam misien prawdopodobnie jak wieszalam pranie w niedziele w kazdy razie pokluli mnie i dzis mam scan zeby sprawdzic czy wszystko z malym ok. ...

reklama
Do góry