reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

Hey dziewczyny te skurcze to normalka. Pojawiły mi się nawet jak byłam podłączona na kto taki silny skurcz ciągnący w dół cały brzuch twardy jak kamień położna powiedziała ze wszystko ok takie skurcze na moim etapie a zostało mi 38 dni do końca to coś normalnego na kto wartość skurczów podskoczy la tylko do 40 a skurcze przed porodem powyżej 100 są więc spokojnie... a tego samego dnia miałam badanie ginekologiczne i szyjka ok zero ro zwarcia. .. a już myślałam że poród się zaczyna...

reklama
Dziewczyny bo wczoraj jak. Wróciłam do domu miałam trochę śluz zabarwiony na brunatno uznałam ze po badaniu i dziś trochę też jeszcze... Kurde myślicie że powinnam. Jechać na IP?

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

Smoczki to mam tylko dwa z Aventa i nie zamierzam więcej kupować bo mam nadzieje ze mojej kruszy nie nie będą od razu potrzebne... może jestem naiwna...

Nie malutko w sumie cala noc nic rano tez nie i teraz ciut ale. Spr i znowu nie ma... Wizernik jak wsadzil wczoraj to az zabolalo

To taki podbarwiony trochę... Głupieje myślę że to po. Badaniu ale. Jestem niespokojna.. Nic nie boli mała się rusza..

Właśnie grzebanie tam za często tez nie jest wskazane ja bym chyba pojechała żeby mieć pewność ze szyjka trzyma. Tylko moze niech sprawdza to na usg a nie macają kolejny raz cieżko tak wywróżyć czy jest dobrze czy złe niby krew jest alarmująca ale podbarwione tez przecież sie nie prześwietlisz

reklama
Do góry