reklama
M
mama290
Gość
Ja mam smoczki tomy tippe i jeden mam jeszcze kupie ten silikonowy cały avent
Fusun
Fanka BB :)
Cześć weekendowo:-) Ale ja miałam dzisiaj noc. Myślałam, że misię poród zaczął. Ok.1 w nocy obudziły mnie skurcze tzn.twardnienie brzucha (które generalnie zdarza mi się często) + jako bonus ćmiący ból w okolicy krzyżowej. Po jakimś czasie zaczęłam zauważać, że to się powtarza (twardnienie + ból), potem zaczęłam patrzeć na zegarek (co ok.15 minut). Ból na tyle upierdliwy, że nie dał spać, albo wybudzał jeżeli udało mi się kimnąć. Wzięłam no-spe i paracetamol. I przeszło. Zasnęłam i spałam do rana. To chyba były te skórcze przepowiadające no nie? Skoro przeszło po nospie? Ale stracha mi napędziły, bo ja jestem od dziś w 34 tc, więc dla świętego spokoju mogłaby mała do 37 tygodnia posiedzieć...
kleopcia
Zaangażowana w BB
Cześć
U mnie deszcz, deszcz ...
ewel87 mi zalecała brać do ok 28 tyg. Ale miałam jeszcze zapas i w efekcie brałam do ok 30tyg. Lekarka powiedziała, że to już właściwie działa bardziej na moją psychikę, że mam jakiś "wspomagacz"
Smoczek avent mini 0-2msc. Bardzo podobają mi się smoczki i akcesoria suavinex więc później może smoczek właśnie z tej firmy.
U mnie deszcz, deszcz ...
ewel87 mi zalecała brać do ok 28 tyg. Ale miałam jeszcze zapas i w efekcie brałam do ok 30tyg. Lekarka powiedziała, że to już właściwie działa bardziej na moją psychikę, że mam jakiś "wspomagacz"
Smoczek avent mini 0-2msc. Bardzo podobają mi się smoczki i akcesoria suavinex więc później może smoczek właśnie z tej firmy.
reklama
Katarzyna92
Fanka BB :)
Ja mam dwa zwykłe z canpola do szpitala i dwa z lovi