reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

Jak przestaje myślec to mi szybko leci ale jak tylko zaczynam rozkładać ciąże to mi sie dłuży dobrze ze to już ostatnia prosta dziś jestem wyzuta mało spałam ledwo siedzę a i muszę sie pochwalić dziś moja panna kończy 10 lat nie wiem kiedy to zleciało przecież dopiero sie urodziła :)

reklama
ja myskle, ze przy pierwszym dziecku bardziej sie panikuje i przezywa, ja teraz jakos spokojniej podchodze do tego. w pierwszej ciazy mialam straszne schizy , plakalam nocn stop ze cos bedzie nie tak. teraz jestem spokojniejsza, ale mam obawy wiadomo, boje sie porodu ,
chcialabym zeby wzielo mnie z zzaskoczenia jak z synem nie mialam czasu odliczac bo 10 dzni wczesniej , nie stresowalam sie czy mam juz jeachac czy to nie falszywy alarm .... teraz pewnie dostane jakis boli to zaczne panikowac i od razu pojade heheh chyba ze zas odejda mi wody ...

Ja tez bez wkladki ani rusz ale ja mam bardziej problem z nietrzymaniem jak kichne lub kaszlne lub sie smieje bo ten moj mlodzieniaszek caly czas na pecherzu :)
Mama wszystkiego najlepszego dla Córeczki :*
Oj tez bym jakiegos torta dobrego zjadła yhmmmm :)

Jak przestaje myślec to mi szybko leci ale jak tylko zaczynam rozkładać ciąże to mi sie dłuży dobrze ze to już ostatnia prosta dziś jestem wyzuta mało spałam ledwo siedzę a i muszę sie pochwalić dziś moja panna kończy 10 lat nie wiem kiedy to zleciało przecież dopiero sie urodziła :)
STo lat!!

mój starszak 1 grudnia skonczy 6, tez miał byc listopadowy. dopiero co na niego czekałam i nie wiedzialam jak to bedzie a to juz tak mineło :)

Dzięki w imieniu mej córy tort był w niedziele dzisiaj rano widziałam ja przez chwile bo padłam po tej nocy z maxem który uparł sie ze chce bajki oglądać o 3 nad ranem przyjechała zmywarka hurra ! Wspominałam kiedyś ze mam mojra ścianę w salonie bo mnie sąsiad podlewa i za trzy tyg przychodzą ja robić z tego tez sie cieszę ale trochę mniej bo mi rozwala ściany na sam poród w końcu moze wygrzebie sie z tych remontów o ile góra jakoś doprowadzona do porządku to dół masakra muszę w końcu wsiąść sid za obiad bo jestem w lesie w planach mam barszczyk ale weny brak :)

reklama
Mama niech Ci córcia zdrowa rosnie ;-)

a z tymi wodami to ja nie wiem, jakby nie patrzec ja mam czesto mokro, nie wiem moze tez kupie te testy paski czy cotam dla swietego spokoju.

Do góry