reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

Mama też to śmieszne pytanie mnie też na IP pytają czy wody mi się nie Sącza mowie nie, ale ja sobie kupiłam paski takie do spr i spr w domu:))
No niestety szyjka może w kilka godzin się skrócić nawet, a na IP robią usg spr wody itp mierzą szyjkę. Nie straszymy kochana tylko tak jak piszemy lepiej jak coś dolega spr to... Ja do tej pory napinania miałam ale bez bolesne i nie częste a wtedy w nocy co 15min..spac nie moglam aż i dobrze że pojechałam...

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

reklama
Dzien dobry :) ja wczoraj zasnelam w pol zdania z M nawet nie wiem kiedy i tylko raz sie na siusiu obudzilam :)
Finke super faktycznie synek spioszek ale dobrze ze maja takie podejscie i jak cos cie zaniepokoi to mozesz podjechac i sprawdzic :)
Kasiula 3mam kciuki !!! Bedzie dobrze :)
Ewel glowa do gory lez i odpoczywaj ja dzis w planach tez mam leniuchowanie :)
Mama ja wlasnie do tej pory mialam bezbolesne takie napinania i gin mowil ze to braxtony ale ze jak zaczna bolec jajniki i bedzie to nieprzyjemne to juz przepowiadajace i u mnie od pt juz sie takie pojawily i zazwyczaj po nospie mnie puszcza z sb na ndz mialam taka noc ze myslalam o ip ale przeszlo zobaczymy jak bedzie w tym tyg bo wizyta dopiero za tydzien jak cos to ip :/

hej dziewczyny :-) ja właśnie męża odwiozłam na lotnisko. :-(
seksu nie było bo choć umysł chciał to ciało już nie bardzo.
zrobiłam część zakupów. zostało mi do kupienia tylko materacyk do łóżeczka, podusia do łóżeczka, jeden komplet pościeli i pieluszki tetrowe do wycierania buźki. resztę mam. cały weekend ktoś przyjeżdżał do Jasia na urodziny. ciężko teraz zebrać wszystkich jednego dnia.
ja czuję się ok. od już ponad 2 tygodni nie mam zgagi, ale przez to że teraz dużo gości i słodkości to wymiotowałam. Stasiu ewidentnie nie lubi słodyczy :-)

miłego dnia Wam życzę :-)

Dziewczyny widzę ze te przepowiadajace juz się zaczęły nie tylko u mnie... Widać taka kolej rzeczy.
Ja mam zakaz seksu :-))

Angoba ja zamówiłam na allegro jakieś chińskie to sa:) bo tanio wychodzą takie profesjonalne wiem ze są w rossmanie to chyba 2szt 20zl a ja mam. Tam tych pasków 150 za 8zl:)

Hej
Mi lekarz na każdej wizycie sprawdza paskiem czy wody się nie sączą, nie wiem dlaczego? Mam dużo wydzieliny ale to upławy, bez wkładek ani rusz. Chyba w aptece też można kupić ale nie wiem jak to cenowy wygląda.
Byłam dziś na pobraniu krwi, przede mną 12 osób, pan z kolejki powiedział, że ja w tym stanie powinnam bez kolejki, ale reszta starszych pań powiedziała, że teraz tego się już nie praktykuje :-) Uśmiałam się nieźle. I jeszcze przepuściłam straszą panią bo widać było, że źle się czuła. Starsze panie zaczęły opowiadać o swoich porodach i czas zleciał. I komplementowały, że nie jestem gruba jak na 33 tydzień :-)Jutro wyniki, mam nadzieje, że hemoglobina nie spadła za bardzo. Miałam w tym tygodniu mieć wizytę u zakaźnika i zrobić badanie na tokso ale wybiorę się w przyszłym tygodniu bo michał chory i musiałabym prosić kogoś, żeby z nim został. A tak po niedzieli pójdzie do przedszkola a ja spokojnie sobie pojadę.
Mi często twardnieje brzuch, nie jest to bolesne ale raczej nieprzyjemne czasami.
Podszykowałam obiad i chyba namówię młodego na drzemkę ....

Mi też spr doktorka paskami, ale to nie tylko wody tez pH się spr tym i dzięki temu można wykryć infekcje.
Ja zamówiłam bo był czas ze ta wydzielina wodnista byla i czasami się balam wiec jak cos to sobie spr :)

reklama
Claudia dokładnie skąd wiedzieć co innego jak odejda i lunie nimi ale saczenie się... Skąd wiedzieć to :))

Do góry