reklama
finkemma
Fanka BB :)
Współczuje tego spojenia , wiem jak to boli bo czasem też mnie łapie ale to chwilowe . Ja odpukac jak narazie bezbolesne ciążę przechodzą .
gosikkk
Za to ja się czuje jak stara babcia, jakbym miała z 90 lat, już coraz ciężej mi się sprząta, schyla, do kibelka w nocy nawet nie wiem ile razy wstaję. No ale to 3 ciąża no i jestem już po 30 ;-) Tak sobie tłumacze. Pierwszego syna urodziłam mając 24 lata i uważam, że to najlepszy wiek. Miałam dużo siły, energii, jeszcze studiowałam to potrafiłam o 4 rano wstać i się uczyć do 6-7. Teraz na pewno tak bym nie robiła.
Młody dziś urządził pobudkę o 5.40 ..... Nochal ma zawalony, kaszelek, idziemy potem do lekarza. Wczoraj jeszcze z moim się pokłóciłam przez telefon. Ciekawe czy pierwszy się odezwie, bo ja na pewno nie
Młody dziś urządził pobudkę o 5.40 ..... Nochal ma zawalony, kaszelek, idziemy potem do lekarza. Wczoraj jeszcze z moim się pokłóciłam przez telefon. Ciekawe czy pierwszy się odezwie, bo ja na pewno nie
kleopcia
Zaangażowana w BB
Dzień dobry
Pół nocy spędziłam na necie w komórce. Nogi mnie bolały i do tego spojenie. Jutro konsultacja w szpitalu, ciekawa jestem czy faktycznie się rozchodzi. Mam nadzieję, że mnie nie zostawią na obserwacje. Na wszelki wypadek spakuję to co niezbędne.
Pół nocy spędziłam na necie w komórce. Nogi mnie bolały i do tego spojenie. Jutro konsultacja w szpitalu, ciekawa jestem czy faktycznie się rozchodzi. Mam nadzieję, że mnie nie zostawią na obserwacje. Na wszelki wypadek spakuję to co niezbędne.
stokrotka
finkemma, naloz sluchawki na brzuch, wlacz muzyke i pobudzisz malucha ja tak czasami robie
ostatnio zaczelam czytac do brzucha hehe
Dalej mnie gardlo boli, dzisiaj nigdzie nie wychodze, czeka mnie prasowanie bo wczoraj wieczorem zoladek mnie bolal :/
ostatnio zaczelam czytac do brzucha hehe
Dalej mnie gardlo boli, dzisiaj nigdzie nie wychodze, czeka mnie prasowanie bo wczoraj wieczorem zoladek mnie bolal :/
dlaczego jestescie przeciwne szczepionce na hpv? jeszcze sie tym nie interesowalam, ale to chyba przeciw rakowi szyjki macicy tak ? ja chyba jestem z takich co wola sie zaszczepic.... tez nigdy nie mialam ani syn zadnbych komplikacji ani garaczki nic
reklama
stokrotka
Słodkie to tez dzialaU mnie muzyka nie dziala) najbardziej zimne mleko:-)) i coś slodkiego
Umówiłam sie na jutro do fryzjera, bo wygladam jak strach na wroble