reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

reklama
Za to ja się czuje jak stara babcia, jakbym miała z 90 lat, już coraz ciężej mi się sprząta, schyla, do kibelka w nocy nawet nie wiem ile razy wstaję. No ale to 3 ciąża no i jestem już po 30 ;-) Tak sobie tłumacze. Pierwszego syna urodziłam mając 24 lata i uważam, że to najlepszy wiek. Miałam dużo siły, energii, jeszcze studiowałam to potrafiłam o 4 rano wstać i się uczyć do 6-7. Teraz na pewno tak bym nie robiła.

Młody dziś urządził pobudkę o 5.40 ..... Nochal ma zawalony, kaszelek, idziemy potem do lekarza. Wczoraj jeszcze z moim się pokłóciłam przez telefon. Ciekawe czy pierwszy się odezwie, bo ja na pewno nie :no:

Dzień dobry :)

Pół nocy spędziłam na necie w komórce. Nogi mnie bolały i do tego spojenie. Jutro konsultacja w szpitalu, ciekawa jestem czy faktycznie się rozchodzi. Mam nadzieję, że mnie nie zostawią na obserwacje. Na wszelki wypadek spakuję to co niezbędne.

finkemma, naloz sluchawki na brzuch, wlacz muzyke i pobudzisz malucha :) ja tak czasami robie :)
ostatnio zaczelam czytac do brzucha hehe :)

Dalej mnie gardlo boli, dzisiaj nigdzie nie wychodze, czeka mnie prasowanie bo wczoraj wieczorem zoladek mnie bolal :/

moja mała córeczka w 33 tygodniu ma wagę ok 1830 g. ciekawe ile będzie mieć jak się urodzi :) a swoją drogą to trzeba by było się w końcu zabrać za wybór imienia bo z tego co kojarzę to większość z was już ma te imiona wybrane

dlaczego jestescie przeciwne szczepionce na hpv? jeszcze sie tym nie interesowalam, ale to chyba przeciw rakowi szyjki macicy tak ? ja chyba jestem z takich co wola sie zaszczepic.... tez nigdy nie mialam ani syn zadnbych komplikacji ani garaczki nic

reklama
Do góry