reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

Mama to może mnie tak. Boli bo. Tłuszczu mam sporo hehe aż się pocieszylam :-) dzięki Kochana

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

reklama
Mnie to sie wydaje ze poprostu macica ci naciska na jakieś zakończenia nerwowe i dlatego czujesz ból jeszcze jest dość obciążona żyła główna jak masz duży brzuch albo ciało ci daje przedsmak porodu z tymi bólami :)

Dzięki wielkie Kochana:-) faktycznie racja ale ja oczywiście ze może łożysko się odkleja albo szyjka skraca no najgorsze rzeczy w łeb się trzeba walnąć.

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

Ewel łożysko jak by sie odklejało to byś zaczęła krwawić a szyjka skraca sie bezbolesnie chodzisz sobie i nic nie czujesz

Kasiu powodzenia! :*
Mnie tez jakies takie bole dziwne lapia... I brzuch mi twardnieje...
Martwie sie triche. We czwartek wizyta, to moze sie uspokoje

Nie wiem czy mnie pamietacie ale czytam Was na bieżąco. Chciałam tylko napisać do Kasi ze trzymamy cala rodzinką kciuki za jej maleństwo! Mam ogromną nadzieję, że zaraz napiszesz nam wszystkim dobre wieści..

reklama
Do góry