reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

Dodaje uploadfromtaptalk1434618495245.jpg O tak wygląda aplikacja:)

Załączniki

• uploadfromtaptalk1434618495245.jpg
    uploadfromtaptalk1434618495245.jpg
    22,2 KB · Wyświetleń: 49
reklama
Dokładnie nie było ich było źle są też człowiek czeka jak nie czuje juz się martwi hehe no łatwo nie jest ale damy rade dopiero bylysmy na początku a tu połowa juz

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

ewel nie mam androida tylko na windowsie i mialam sciagnieta aplikacje to dzisiaj pokazuje mi 19 plus 7 dni dlatego juz zglupialam heheh i pytalam was o porade ....

U mnie pd wczoraj rana cisza w brzuchu wieczorem lekkie musniecie dzis rano lekkie i wiecej nic. Tez juz sie martwie bo mocno czulam ruchy praktycznie za kazdym razem jak usiadlam czy sie polozylam od rana czekam i nic ...

Dziewczyny jestem juz w domu i serce mi pęka z radości :) Byłam dokłądnie przebadana na każdy możliwy sposób. Zacznę od najważniejszego... moje dzieciaczki ważą już po 200gr i idą łeb w łeb. I też są ułożone jak u mamy290 wiec mam upper i lower ;) I wiem na pewno że jedno to DZIEWCZYNKA :):):) a drugie wstydzioszek podkulilo nóżki i dr mówi że nie chce strzeleć, mówi że bardziej chłopak ale żebym się nie nastawiała ale dziewczynka jest na 100% bo się idealnie rozkraczyła (chyba po tatusiu taka bezwstydna;) ) I z wrażenia zapomniałam czy dziewczynka jest na gorze czy na dole ale to nic dziś wieczorem będzie dyskusja nad imieniem ;)
Teraz mam polówkowe 2 lipca więc sobie daruje te targi bo nie chcę ich naświetlać dr mówi zebym nie szła. I powiedziała ze jak chcę bardzo to żebym miedzy 24 a 26 tc zrobiła sobie prywatnie dokładnie badanie 4D i od razu z echem i przepływami bo na nfz jest nie refundodowane jak ciąża jest prawidłowa. Więc tak się zapisze. Dała mi namiar na swietną specjalistkę.
A i jeszcze dokładnie zbadała mi szyjkę na usg i ręką i powiedziała ''dłuuga jak trąba słonia'' 5cm :):)
A jeszcze ciekawe apropo tych moich bóli to potwierdziła że normalne bo pierwsza ciąża wiec macica będzie się napinać ale nospę to mam brać w ostateczności a tak to magne b6 3x1 czyli tak jak mówiłyście a ten lekarz u którego byłam w pt to idiota eeehh.
Rany jaka jestem szczęśliwa <3

Ostatnia edycja:
dddmala, ja mam Windowsa i korzystam z aplikacji Happy Baby. Ale cholera żałuję, że nie mam androida, lepsze aplikacje są :crazy:
Wygląda tak wp_ss_20150618_0001.jpg O jeden dzień mi się późni, zmienia się dopiero pod wieczór, nie wiem czemu, ale już przywykłam. Są do tego animacje 3D płodu i każdy tydzień jest szczegółowo opisany, co się dzieje z dzieckiem i z matką. Można zapisywać sobie wizyty u lekarza, wagę, i pokazuje jakiej mniej więcej wielkości i wagi jest dziecko. Są tam jakieś bajery typu kompletowanie wyprawki.

Co do ruchów, to ja codziennie coś czuję, raz często, raz rzadko. Zazwyczaj jest to wieczorem, jak już sobie spokojnie leżę, chociaż w dzień też, ale częstotliwość ich jest o wiele mniejsza. No i jak np. nie czuję cały dzień to panikuję, ale wieczorem pokopie parę razy i jestem spokojniejsza.

Sylka, to super, cieszę się, że z Twoimi maluszkami wszystko dobrze :) Ja też połówkowe mam 2 lipca :D

Załączniki

• wp_ss_20150618_0001.jpg
    wp_ss_20150618_0001.jpg
    17,4 KB · Wyświetleń: 41
Ostatnia edycja:
reklama
Do góry