reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

reklama
Dzięki dziewczyny :) Aleali własnie pamietam jak obie z mama290 mówiłyscie ze widzicie raczej dziewczynkę ale się nie nastawiałam ale fakt oko macie :)
Łożyska na przedniej ścianie więc mam się ruchami nie przejmować to co czuje to mówi ze główki bo są po lewej stronie :) i też zabroniła kategorycznie głaskać brzuch więc coś w tym musi być. Postaram się powstrzymać :)

Tez mam taki

Załączniki

• 1434624667081.jpg
    1434624667081.jpg
    24,4 KB · Wyświetleń: 28
To nie jest tak ze nam nie wolno jak nie wolno to lekarz powie bo zeby nie glaskac musi byc cos typu stawianie sie czeste macicy , skurcze bole a jak jest ok to mozna do woli. Ja w pierwszej nie moglam bo mialam zagrozona i lekarz mi powiedzial ze nie wolno i na poprzedniej wizycie bo chodze do tego samego lekarza wlasnie mowil ze jedna osoba a tak rozne ciaze i ze teraz poki co to moge ten brzuch wyglaskac za obie.

z tego co wiem moja dr mówi każdej żeby nie prowokować macicy do stawiania. Ja mam wszystko dobrze ale raczej będę miała problem z bólem i twardnieniem brzucha i lepiej prowokować. Najlepiej zapytać się swojego lekarza co o tym sądzi. W zdrowej ciąży pewnie to nie ma znaczącego wpływu ale ja się grzecznie słucham :)

Sylka ale super:) ciesze się razem z Tobą. Mi o głaskanie brzucha nic nie mówiła ale zakazana współżycia wiec poscimy :))

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

reklama
Ja w poprzedniej ciazy poscilam od 12 tyg do konca pologu hahaha mi ciezko nie bylo bo jakos tak jak sie dowiedzialam ze niewolno to mi cala ochota odeszla ale moj cierpial

Do góry