reklama
finkemma
Fanka BB :)
U mnie nie widac ale jak przyloze reke to czuje no i corka jak ucho do brzucha przylozy to slyszy te kopniaczki. Ja dzis z rana na bazarku bylam nalatalam sie i kupilam pycha arbuza i czeresnie to dzis sobie pojemy
M
mama290
Gość
Ja wcześniej brałam witaminy z dha ale wysłałam swojego i kupił mi zwykle wiec narazie jem więcej w jedzeniu olej lniany oliwa i ryby
Natalkus ja w pierwszej ciąży ruchy zaczęłam czuć w 16 tyg taki porządne kopniaki to po 20 tyg ale to nie jest norma każda z nas będzie miec inaczej szczególnie szczupłe babeczki jak byłam na grudniowym wątku to sie dziewczyny pokłóciły o ruchy bo jedna drugiej wmawiał ze to jelita heheheh przynajmniej jak sie dIecie rusza i kopie człowiek ma trochę pewniejsza głowę ze wszystko gra
Natalkus ja w pierwszej ciąży ruchy zaczęłam czuć w 16 tyg taki porządne kopniaki to po 20 tyg ale to nie jest norma każda z nas będzie miec inaczej szczególnie szczupłe babeczki jak byłam na grudniowym wątku to sie dziewczyny pokłóciły o ruchy bo jedna drugiej wmawiał ze to jelita heheheh przynajmniej jak sie dIecie rusza i kopie człowiek ma trochę pewniejsza głowę ze wszystko gra
Sylka mnie tak ciagnelo tydzien temu az do ud ale tez klucia mialam w brzuchu i poszlam do doktorki ale pow ze nic sie nie dzieje ze macica sie rozciaga wiezadla itp nospe mialam brac jak by bolalo. Na wszelki wypadek zrobila mi wymaz z pochwy i dala skier na bad moczu ale wszystko wyszlo bardzo dobrze. Od 4 dni mnie znowu kluje ciagnie wczoraj mialam.wrazenie jak by w brzuchu sie cos zaciskalo tak.skurczalo i po 5 min puszczalo troche sie zmartwilam tym czy to.nie skurcze...ide dzis na wizyte co prawda moja doktorka jest na urlopie ale ide do.innego tez dobrego lekarza.
Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka
Katarzyna92
Hej dziewczyny u mnie dziś zalatane do południe dopiero teraz mam chwilę żeby poczytać co tam u was dziś słychać
Ewelisia ja też byłam troszkę zawiedziona że znowu chłopak ale teraz się cieszę byle by był zdrowy a jak to mówią synuś raczej mamusi przynajmniej u mnie w rodzinie tak jest
Ja biorę tą pregne i jedną i drugą ale w przyszłym tygodniu mi się skończy i idę do apteki żeby mi coś poleciły...
Co do kopniaków to czuję bardzo nisko ale szczerze nie zauważyłam żeby było je widać może przez to że rzadko kiedy zdążę zobaczyć
Ewelisia ja też byłam troszkę zawiedziona że znowu chłopak ale teraz się cieszę byle by był zdrowy a jak to mówią synuś raczej mamusi przynajmniej u mnie w rodzinie tak jest
Ja biorę tą pregne i jedną i drugą ale w przyszłym tygodniu mi się skończy i idę do apteki żeby mi coś poleciły...
Co do kopniaków to czuję bardzo nisko ale szczerze nie zauważyłam żeby było je widać może przez to że rzadko kiedy zdążę zobaczyć
ewelisia85
Ja tez na razie biorę pregna plus i Pregna dha ale jak już mi się skończy to chyba przerzuce się na femibion Natal plus bo taniej wychodzi a skład podobny.
Ja powoli się pakuje bo wieczorem wyjeżdżamy na urlop.Planujemy jechać na jeden dzień do Wrocławia a potem do Szwajcarii Saksonskiej w Niemczech i Szwajcarii Czeskiej. To takie fajne góry trochę jak nasze stołowe tylko większe. Czuje się bardzo dobrze i z medycznego punktu widzenia tez jest wszystko super wiec mam nadzieje ze trochę sobie pospacerujemy.
Ja powoli się pakuje bo wieczorem wyjeżdżamy na urlop.Planujemy jechać na jeden dzień do Wrocławia a potem do Szwajcarii Saksonskiej w Niemczech i Szwajcarii Czeskiej. To takie fajne góry trochę jak nasze stołowe tylko większe. Czuje się bardzo dobrze i z medycznego punktu widzenia tez jest wszystko super wiec mam nadzieje ze trochę sobie pospacerujemy.
reni84
Reni84 a jak czulas te skurcze? Da sie je jakos opisac?
To tak jakby mi ktoś ściskał dół brzucha, robi się taka gula i macica jest twarda. Nie umiem tego inaczej opisać
Aha i jak się skurcz zbliża to czuję taki niby przypływ ciepła na brzuchu, jakoś tak.
reklama