reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

tez tak mysle, ze jakbym sie dobrze czula to bym jechala, po co Ci stres zwiazany z lataniem, jak sie boisz, tyle tylko, ze szybciej, duzo szybciej :)
Ja sama planuje we wrzesniu wyjazd do Pl no ale wtedy juz na 100% nie samolotem bo mnie nie wpuszcza nawet a to juz bedzie bardziej zaawansowana ciaza, wszystko uzalezniam od tego jak sie bede czula
A moje miasto jest niedaleko Sheffield, Manchester

reklama
Wróciłam, pogoda piękna, dzieci zadowolone, nawet maluszkowi coś kupiłam ;-)
Kinia wszystko zależy od tego jak się czujesz, mnie w poprzednich ciążach po 2-3h jazdy samochodem bardzo twardniała macica, więc lekarz zabronił mi jeździć, ale jeśli czujesz się dobrze i będziesz się zatrzymywać to jak najbardziej :tak:
Wnuczka ja w I ciąży poczułam ruchy po skończonym 17tc, więc spokojnie doczekasz się, może masz łożysko na przedniej ścianie a to tłumi ruchy maluszka

Co do ruchow ja 2 dni temu czulam tak wyraznie z tej jednej strony a ze juz mialam dziecko w brzuchu z czkawka to idealnie potrafie to rozpoznac i co wczoraj rano raz i od tej pory cisza nic zero , jakie to jest denerwujace bo czlowiek od razu ma glupie mysli

Claudia u mnie tak.samo hehe są dni że czuję kilka razy a.wczoraj miałam.taka.ciszę w brzuchu że też się zastanawiam co te dziecko tam robi. A to są tak.delikatne ruchu że czasem ciężko wyczuć.

Dzisiaj mnie wzięła straszna ochota na sałatkę jarzynowa. Właśnie gotuje warzywa :) i się Doczekać nie mogę aż będzie gotowa

Ja nPewno nie pojadę samolot odpada ja mam mega wygodne fotele w samochodzie ale jakoś w ciąży mi sie nie widzi podróż szczególnie z moja chalastra to ja dziękuje zreszta musiałabym zrobić z milion przystanków na siku i na pochodzenie mam za duża obawę ze mogło by sie coś stać ja mam na koncie 3 wcześniaków straty ja zostaje a mój wyskoczy gdzieś na dwa tyg ze starszymi żeby im nie zabierać wakacji

reklama
Do góry