reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

reklama
O mnie na szczęście mdłości zapomniały piersi też bolą coraz mniej ale strasznie szybko się męczę i muszę siąść no i oczywiście duże ilości wody wlewam w siebie... Co do cery to strasznie jest wysuszona:)
Ja dziś planów już żadnych chyba że z mężem do znajomych wieczór się wybiorę chociaż nie bardzo chyba będzie mi się chciało bo pogoda jakaś taka nie bardzo dziś...

Hey dziewczyny u mnie też już znacznie lepiej wymiotów od tygodnia brak! ale nudności nie odpuszczają i sił dzisiaj brak a oiad muszę jakiś ugotować chyba kluski śląskie z jakimś sosem...
Wy juz ruchy czujecie a ja nic 17 tydzień kończę 5 miesiąc zaczynam i nic a tak bardzo bym chciała... kopniaka małego...

Holcia ja mieszkam w Bristolu ale nie wiem gdzie lezy twoje miasto... Katarzynka92 ha tez sie strasznie mecze jak wyjde po schodach to sapie jak parowoz...

Dziewczyny co myslicie o podrozy samochodem zastanawiam sie czy nie jechac do pl na wakacje autem tak strasznie boje sie latac samolotem. W dniu wyjazdy byla bym w 17 - 18 tyg a powrot 3 tyg pozniej.

Kinia moja siostra jechała w 6 miesiącu ciąży do polski i mówiła że to była najgorsza podróż, co chwile stawali na siku, kilka razy wymiotowala. Ale ona ogodnie miała ciężkie początki ciąży, cały czas miała mdłości i wymiotowala.
Jakbym się dobrze czuła to bym pewnie pojechała ale ze złym samopoczuciem napewno nie. Ja jadąc w 8 tyg czułam się nie za dobrze często mnie mdlilo, a wracałam już samolotem i odrazu lepiej.Chciałam jechać na wakacje ale jednak chyba pozostanę w domu.

Ostatnia edycja:
reklama
Ja to samolotem nienawidze boli mnie glowa i wogole czuje sie do d*** nawet jak nie jestem w ciazy... sama nie wiem zastanawiam sie czy taka dluga podroz nie zaszkodzi dziecku ...

Do góry