reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2015 :)

reklama
O mnie na szczęście mdłości zapomniały piersi też bolą coraz mniej ale strasznie szybko się męczę i muszę siąść no i oczywiście duże ilości wody wlewam w siebie... Co do cery to strasznie jest wysuszona:)
Ja dziś planów już żadnych chyba że z mężem do znajomych wieczór się wybiorę chociaż nie bardzo chyba będzie mi się chciało bo pogoda jakaś taka nie bardzo dziś...

Hey dziewczyny u mnie też już znacznie lepiej wymiotów od tygodnia brak! ale nudności nie odpuszczają i sił dzisiaj brak a oiad muszę jakiś ugotować chyba kluski śląskie z jakimś sosem...
Wy juz ruchy czujecie a ja nic 17 tydzień kończę 5 miesiąc zaczynam i nic a tak bardzo bym chciała... kopniaka małego...

Holcia ja mieszkam w Bristolu ale nie wiem gdzie lezy twoje miasto... Katarzynka92 ha tez sie strasznie mecze jak wyjde po schodach to sapie jak parowoz...

Dziewczyny co myslicie o podrozy samochodem zastanawiam sie czy nie jechac do pl na wakacje autem tak strasznie boje sie latac samolotem. W dniu wyjazdy byla bym w 17 - 18 tyg a powrot 3 tyg pozniej.

Kinia moja siostra jechała w 6 miesiącu ciąży do polski i mówiła że to była najgorsza podróż, co chwile stawali na siku, kilka razy wymiotowala. Ale ona ogodnie miała ciężkie początki ciąży, cały czas miała mdłości i wymiotowala.
Jakbym się dobrze czuła to bym pewnie pojechała ale ze złym samopoczuciem napewno nie. Ja jadąc w 8 tyg czułam się nie za dobrze często mnie mdlilo, a wracałam już samolotem i odrazu lepiej.Chciałam jechać na wakacje ale jednak chyba pozostanę w domu.

Ostatnia edycja:
reklama
Ja to samolotem nienawidze boli mnie glowa i wogole czuje sie do d*** nawet jak nie jestem w ciazy... sama nie wiem zastanawiam sie czy taka dluga podroz nie zaszkodzi dziecku ...

Do góry