reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2015 :)

tez tak mysle, ze jakbym sie dobrze czula to bym jechala, po co Ci stres zwiazany z lataniem, jak sie boisz, tyle tylko, ze szybciej, duzo szybciej :)
Ja sama planuje we wrzesniu wyjazd do Pl no ale wtedy juz na 100% nie samolotem bo mnie nie wpuszcza nawet a to juz bedzie bardziej zaawansowana ciaza, wszystko uzalezniam od tego jak sie bede czula
A moje miasto jest niedaleko Sheffield, Manchester

reklama
Wróciłam, pogoda piękna, dzieci zadowolone, nawet maluszkowi coś kupiłam ;-)
Kinia wszystko zależy od tego jak się czujesz, mnie w poprzednich ciążach po 2-3h jazdy samochodem bardzo twardniała macica, więc lekarz zabronił mi jeździć, ale jeśli czujesz się dobrze i będziesz się zatrzymywać to jak najbardziej :tak:
Wnuczka ja w I ciąży poczułam ruchy po skończonym 17tc, więc spokojnie doczekasz się, może masz łożysko na przedniej ścianie a to tłumi ruchy maluszka

Co do ruchow ja 2 dni temu czulam tak wyraznie z tej jednej strony a ze juz mialam dziecko w brzuchu z czkawka to idealnie potrafie to rozpoznac i co wczoraj rano raz i od tej pory cisza nic zero , jakie to jest denerwujace bo czlowiek od razu ma glupie mysli

Claudia u mnie tak.samo hehe są dni że czuję kilka razy a.wczoraj miałam.taka.ciszę w brzuchu że też się zastanawiam co te dziecko tam robi. A to są tak.delikatne ruchu że czasem ciężko wyczuć.

Dzisiaj mnie wzięła straszna ochota na sałatkę jarzynowa. Właśnie gotuje warzywa :) i się Doczekać nie mogę aż będzie gotowa

Ja nPewno nie pojadę samolot odpada ja mam mega wygodne fotele w samochodzie ale jakoś w ciąży mi sie nie widzi podróż szczególnie z moja chalastra to ja dziękuje zreszta musiałabym zrobić z milion przystanków na siku i na pochodzenie mam za duża obawę ze mogło by sie coś stać ja mam na koncie 3 wcześniaków straty ja zostaje a mój wyskoczy gdzieś na dwa tyg ze starszymi żeby im nie zabierać wakacji

reklama
Do góry