reklama
Katarzyna92
Fanka BB :)
No ja w końcu się umówiłam na genetyczne na 22 czerwca i od razu echo serduszka
hej dziewczyny ale naskrobałyście od rana ja dopiero z pracy wróciłam, senność mnie dziś znowu dopada, a było już znacznie lepiej i chyba uda mi się znależć zastępstwo i od lipca idę na wolne (tzn. tak całkiem to pewnienie wytrzymam - będę do dzieciaków zaglądać) ale już się bardzo cieszę bo czuję się zmęczona :/
dziewczyny Wy robiłyście toksoplazmozę tylko na początku ciąż, czy teraz też? bo ja na początku miałam właśnie dużo tych badań, a teraz tylko morfologia i mocz badanie ogólne, Wy też tak macie? czy później się jeszcze bada toksoplazmozę?
finkemma
Mnie czeka 10 h w aucie ale dam rade czuje sie dobrze i przystanki bedziemy robic.
Katarzyna92
Ja robiłam tylko na początku i więcej nie będę robić teraz tylko co miesiąc mocz morfologię i glukozę w poprzedniej ciąży wiem że później jeszcze robiłam to badanie co się pije tą glukozę i GBS
reklama
reni84
Dziewczyny wracam po weekendzie i widzę, że się tu bardzo politycznie zrobiło. Cóż prezydent nowy ale na zmiany nie liczę, bo prezydent w PL niewiele może. Faktyczne decyzje będziemy podejmować w jesieni, jak będziemy wybierać parlament.
Aleali a wiesz może skąd te strupki? Ja u siebie też takie zauważyłam i zastanawiam się co to a w necie nie mogę żadnych sensownyhc info znaleźćSylka bardzo Ci współczuję, mnie zostały już tylko sporadyczne mdłości i masakryczne bóle głowy. Co do piersi to bolą mniej, ale są większe i na brodawkach od dawna mam już żółte strupki
Claudia to podobnie jak u mnie, w zeszłym tygodniu przez 2 dni czułam maleństwo i od tego czasu spokój. Ale jutro mam wizytę więc mam nadzieję, że podejrzę tego mojego szkraba i że wszystko jest dobrze.Co do ruchow ja 2 dni temu czulam tak wyraznie z tej jednej strony a ze juz mialam dziecko w brzuchu z czkawka to idealnie potrafie to rozpoznac i co wczoraj rano raz i od tej pory cisza nic zero , jakie to jest denerwujace bo czlowiek od razu ma glupie mysli
Zusia ja miałam teraz powtarzaną toksoplazmozę, ale tylko dlatego, że przy pierwszym badaniu wyszło, że nie mam przeciwciał. Z tego co mi lekarz powiedział to kolejną powtórkę będę miałą między 28 a 30 tygodniem.dziewczyny Wy robiłyście toksoplazmozę tylko na początku ciąż, czy teraz też? bo ja na początku miałam właśnie dużo tych badań, a teraz tylko morfologia i mocz badanie ogólne, Wy też tak macie? czy później się jeszcze bada toksoplazmozę?