reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

A propo tego bólu brzucha tego kłócia i rozciągania to podobno normalne w pierwszej ciąży mam tylko mało chodzić i dużo odpoczywać... Jak mi w domu duszno i musze na dworek co chwilę....

reklama
Cześć dziewczyny, widzę, że nie tylko ja mam ostatnio średnie samopoczucie. Wczoraj coś było w powietrzu chyba, bo miałam taki straszny ból głowy, że myślałam, że zwymiotuje. Nie wzięłam żadnej tabletki, bo nie chce truć dzidziusia, ale powiedzcie mi czy Wy coś łykacie jak już tak bardzo boli? A jak tak to co można zażyć?
U mnie była dzisiaj produkcja pierogów ruskich :) ponad 100 wyszło :) tak się objadłam, że teraz leżę i cierpię :p

Ja juz po :) moje dzieciaczki są duże piękne i parametry mają dobre:) a jak uslyszalam serduszka to mi lzy poplynely. Takie to wzruszające:) Jeden mierzy 6cm drugi zaś 6.4 cm ta roznica to normalne zjawisko. Nie ma identycznych nigdy. Termin porodu przesunął się na 22.11 Jestem taka szczęśliwa :)

reklama
Do góry