reklama
oletka86
Fanka BB :)
Wnuczka nie martw sie ja mysle ze jakby bylo cos nie tak to by cie lekarz o tym poinformowal takze nie stresuj sie
oletka86
A ja mam tak samo jak ty z usg mam termin na 4.11 a z om na 30.10
Na usg dopiero ide za tydzien wiec nie porownamy za bardzo wielkosci :/
Na usg dopiero ide za tydzien wiec nie porownamy za bardzo wielkosci :/
Moniqq
Cześć dziewczyny, widzę, że nie tylko ja mam ostatnio średnie samopoczucie. Wczoraj coś było w powietrzu chyba, bo miałam taki straszny ból głowy, że myślałam, że zwymiotuje. Nie wzięłam żadnej tabletki, bo nie chce truć dzidziusia, ale powiedzcie mi czy Wy coś łykacie jak już tak bardzo boli? A jak tak to co można zażyć?
U mnie była dzisiaj produkcja pierogów ruskich ponad 100 wyszło tak się objadłam, że teraz leżę i cierpię
U mnie była dzisiaj produkcja pierogów ruskich ponad 100 wyszło tak się objadłam, że teraz leżę i cierpię
Moniqq
A ja do gina muszę chodzić co 2 tygodnie męczące to jest, chciałabym chociaż co 3, no ale widocznie jest konieczność częściej.
Sylka87
Ja juz po moje dzieciaczki są duże piękne i parametry mają dobre a jak uslyszalam serduszka to mi lzy poplynely. Takie to wzruszające Jeden mierzy 6cm drugi zaś 6.4 cm ta roznica to normalne zjawisko. Nie ma identycznych nigdy. Termin porodu przesunął się na 22.11 Jestem taka szczęśliwa
Mamba_2008
Bubusiowa Mama:)
Sylwka cieszę się razem z Toba.
reklama
Moniqq
super, że dzieciaczki zdrowe cieszymy się z Tobą