reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2015 :)

reklama
Mamba na kiedy masz termin i kiedy miałaś ostatnia miesiączke bo moja gin za każdym razem co innego mi mówi a widze ze jesteśmy podobnie
????

To dziwne ale od początku jak tylko dowiedziałam się że jestem w ciąży ( dwie kreseczki ujrzałam) to czułam po prostu że pod serduchem noszę dziewczynke mimo że mi nie zależy konkretnie bo to nasze pierwsze maleństwo będzie

Wnuczka ja niby z OM mam termin na 3 listopada ale z USG ostatnio wyszło na 28 pazdziwrnila .ja jednak yrzymam się pierwszej daty a teraz mam 16 tydzień

A jeszcze propo mojej wagi tak się cieszyłam że wreszcie przytyłam bo brzuch mam duży w żadne ubrania się nie mieszczę bo ciągle wystaje mi brzuch a tu kolejne półtora kilo mniej....

Byłam dzisiaj na zakupach kupiłam sobie trzy tuniki jak to moja mama powiedziała worki.... ale przynajmniej rozwojowe lato przechodzę....:-):-)

Ja om miałam 28 stycznia termin pierwszy na 4.11 a po USG na 30.10 więc ja też jestem m 16 tygodniu a ona mi mówi i napisała w karcie że 15 tydz 1 dzień chyba coś się jej pomyliło....

Wnuczka tylko ze 15 tydzień i 1 dzień to zaczelas 16 tydzień wiec dobrze Ci napisała ja teraz mam 15 tydz. i 2 dzień. Wnuczka spokojnie nie analizuje wszystkiego bo się wykonczysz

ja bym bardzo chciała 2 synka :-) i czuję że będę miała synka... ale przekonamy się za parę tygodni jak się uda podejrzeć :-)

witaminy ciążowe wzmagają mdłości... więc możesz je odstawić na jakiś czas bo w 2 trymestrze raczej powinno być ok.

fajnie dziewczyny że wszystko u Was na badaniach ok :-) dobre wieści poprawiają mi nastrój :-)

reklama
Ok już spokojnie tylko jak ja mogłam nie zapytać o wielkość płodu przecież to podstawowe pytanie... Pytałam o wszystko o serduszko o przepływy o rączki a oto nie zapytałam....

Do góry