reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2015 :)

Cześć dziewczyny, jak już chwalicie się imionami to nasze propozycje na liście, dla chłopca - Wojtuś, Michał, Kacper, Wiktor, dla dziewczynki - Hania, Alicja, Milena, Kornelia, Martyna.
Dzisiaj mam wizytę u gina, pewnie znów zleci jakieś badania. Już mam dość pobierania krwi, co chwilę tylko kłują :p nie lubię tego bardzo, ale trzeba wytrzymać ;)

Co myślicie o farbowaniu włosów w ciąży? Bo ja właśnie siedzę z farbą na włosach, sama się pofarbowałam, już takie straszne miałam odrosty, że musiałam..
ja farbowałam za każdym razem, ale fundując sobie przy tym lepszą wentylację niz zazwyczaj :)

reklama
Co do farbowania to podobno nie wolno w 1 trymestrze;)
Ja wlasnie sie umowilam do fryzjera na czwartek i jade zrobic wlosy bo juz mam splowiale i gdzie niegdzie jakies siwe mi sie przebijaja:/

Ja tez farbowalam,chociaz staralam sie wytrzymac jak najdluzej sie dalo bez.

A ja was nie moge nadrobic...niestety chwilowo nie mam internetu w domu wiec cichaczem czytam w pracy:) hihihi
Co do imion to nie wiem jeszcze, dla chlopca juz mamy wstepnie Ryska;) chociaz zawsze myslalam ze bedzie Wojtek.Dla dziewczynki kompletnie nie wiem i pomyslu brak.
Milego (mam nadzieje) slonecznego dnia i powodzenia na badaniach. Ja mam w srode genetyczne i PAPPA ....boje sie jak cholera

Jeśli chodzi o imiona to my zdecydujemy jak maleństwo się urodzi.

Byłam dzisiaj w Lidlu i kupiłam sobie legginsy ciążowe 2 pary. Polecam, są dobrej jakości i w przystępnej cenie. Rozmiar mam wrażenie że trochę zaniżony, kupiłam S, chyba lepsze byłyby M. Ale zadowolona jestem z zakupu.

Ewel to sprawdz tez mnie bo ja nie mam zaproszenia :) mama 290 ja tez bede miala cc ale dokladny termin w 6 miesiacu po wizycie w szpitalu bede dopiero miala. Kasia fajnie ze wszystko dobrze i jaki juz duzy skarbek :) Na anemie dostalas cos dodatkowo? Czy wprowadzic zmiany w diecie?

Przepisał mi żelazo tylko:)

A co do farbowania ja w poprzedniej ciązy farbowałam po 1 trymestrze miesiąc w miesiąc ale teraz chyba poszłam po rozum do głowy i w sumie od stycznia moje włosy farby nie widziały ale jeszcze trochę i coś będzie trzeba zrobić na tej głowie

Hej ;)
A my bylismy na wizycie w sobote, dzidzius 83mm ;)
Ma byc chlopczyk, wiec bedzie Kostek :)
Mi mama kupila w lidlu s i m te legginsy. W domu bede mierzyc i jedne oddam. Musze sprawdzic, ktore pasuja ;)
Ewel ja tez zaproszenie nie dostalam.
Pozdrowienia :)

Ja rozjasnialam w czwartek i dostalam uczulenia spuchla mi twarz i bylam bardzo czarwona musialam szybko zmywac bo slabo mi sie robilo tagze do rozwiazania nie bede farbowac. Bede chodzic z gigantycznymi odrostami :(

Reni po ile te legginsy?
A ja zaproszenie dostałam, zaakceptowałam, a teraz nie mge tego wątku znaleźć :-D powiecie mi gdzie go znajdę? :-D

reklama
a legginsy też kupiłam, 18 zł ok kosztują, ale wziełam M bo w lidlu zawsze duże ciuchy mają a tu malizna jakś, na razie dobre, ale mają być raczej przyszłościowe więc chyba jutro wymienie

Do góry