reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2015 :)

Dziewczynki założyłam grupę nasza z watkiem zamknietym wyslalam zaproszenia Wam ale chyba musimy poczekac zeby moc dodawac wpisy az adnim zaakceptuje to, tak wiec jeszcze chwilka:-)

reklama
My też mamy wybrane imiona, dziewczynka będzie miała na imię Zosia (po mojej nieżyjącej ukochanej babci), synek - Sami (to wybór męża)
Dziewczyny każdego dnia czekam na nektarynki i brzoskwinie ale nadal są tylko stare owoce, u Was również ?

Moja corka z niecierpliwoscia czeka na brata bo ma przeczucie ze to chlopak bedzie. Cieszy sie niesamowicie dlugo czekala az mamusia zajdzie w ciaze. Codziennie glaszcze i caluje brzusio i gada do maluszka czyta tez ksiazki na glos byle babel slyszal. Uwazam ze bedzie fajna starsza siostra bo widze jaka jest dla innych malutkich dzieci w rodzinie. Kazde dziecko dla niej jest slodkie i urocze zabawia je a gdy placza to lituje sie nad slodziakami.oj ty biedulku kochany mowi. A balam sie troche jak to bedzie tyle lat jedynaczka byla wszystko dla niej no i cala nasza milosc skierowana tylko w nasza corunie. A tu teraz dwa skarby do kochania bedziemy miec :)
Lotka jak bede w pl kupie sobie ta ksiazke .

Finkemma a ile Twoja córcia ma lat?
Ja też się trochę obawiam jak mój synuś zareaguje na rodzeństwo. Jak na razie bardzo się cieszy, całuje mój brzuszek i niecierpliwi się kiedy już dzidziuś będzie w domku.
Ja w czwartek mam wizytę u lekarza, już mi się dłuży. Przy okazji umówię się na to usg połówkowe.
Co do imion to dla dziewczynki mamy takie Typy: Vanesa, Lilia, Amelia, Nela ale już jest postanowione, że poprzestanie na Nelce.
Ewel, ja również nie dostałam żadnej wiadomości.

Cześć!

Ja dostałam zaproszenie i zaakceptowałam :)
Moja córa nastawiona super na dzidziusia choć na razie pewnie nie bardzo wie co to będzie dla niej oznaczało. Wie od samego początku, zresztą nie wyobrażam sobie inaczej. W końcu my cały czas z mężem o tym rozmawiamy i ona przecież słyszy to od razu jej powiedziałam, że mama ma w brzuchu dzidziusia.
Na razie przyswaja, że dzidziuś jest w brzuchu mamy, ze ona go kocha i, że kiedyś się urodzi, ale co dalej to pewnie się nie zastanawia.
Dla mnie najważniejsze by przez te pół roku ją przygotować, opowiadać jak to będzie wyglądało, jak to będzie we czworo.

Lotka na pewno kupię tą książeczkę. Taka pomoc bardzo się przyda.

reklama
ja otrzymałam zaproszenie i już dołączyłam, u nas jeśli będzie chłopczyk to Szymon, a dziewczynka.. nie mam pojęcia :) wiecie co dziewczyny ja się już dobrze czułam, prawie zapomniałam co to mdłości, a od piątku znowu mnie kręci na wymioty i zmniejszył mi się apetyt :( chyba narazie odstawię na trochę nowalijki i pojem konserwowych warzyw..

Do góry