reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

Finkemma na szczęście nie...obylo się tylko na guzie i placzu.....ale mnie ciekawi jak ona to zrobila:-D bo upadla najpierw dupką a potem glową...przynajmniej tak mi się wydaje po tym jak się ulozyla już na podłodze:)

reklama
Hej dziewczyny!
Ewelisia85 ja liczę trzynaście tygodni z kawałkiem(ok.3 dni).
Dziś byłam na usg przed którym mega się stresowałam. Na szczęście dzidzia rośnie jak na drożdżach(7cm). Wg usg to 13 tydzień i 1 dzień. I najprawdopodobniej będzie trzecia dziewczynka:)

Anastazi jeszcze pewnie nie raz Cie zaskoczy heh dzieci potrafia cuda zwlaszcza jak rodzice nie patrza ;) Letycja super ze z babelkiem wszystko dobrze, i jaka juz duza 7 cm wow :D

Dziewczyny nie wiem czy wy tez tak macie ale ja jak dzis jestem spokojna po wczorajszej wizycie to i czuje sie dużo lepiej. Mimo ze mdlosci są, wymiot poranny był to i tak jestem tak szczesliwa i jakby mi to przestalo przeszkadzać. Ciesze sie do wszystkich, jestem mila dla klientow bo ostatnio bylo roznie hihi. I mam mnostwo energi mimo ze czuje sie podle. Jaki psychika ma wplyw na samopoczucie wow.

Cześć dziewczyny.

Nie piszę za dużo ale cały czas czytam, żeby być na bieżąco.
Wczoraj miłam taką migrenę przez pół dnia,że aż... :crazy: Kto wie co to migrena to sobie dokończy wypowieź.
Ja na bezrobociu od 5 tyg ciąży bo musiałam się zwolnić. Generalnie nie narzekam na nudę, tylko bardzo brakuje mi sportów,które wcześniej uprwiałam.Mam nadzieję, że niedługo powrócę chociaż na basen.
Jem wszyzstko i po prawie wszystkim wciąż mi niedobrze ale nigdy nie zwymiotowałam.Nie lubie być głodna więc jem.Przytyłam w ciąży 2kg.

Angoba kup sobie argentin T na garglo, super sprawa, mozna w ciazy uzywac;) mnie pomoglo. A oliwier jak mial zapalenie dziasel bo ząbki ju szly to lekarka tez zalecila zeby raz dziennie mu psiknac i tez przeszlo szybko;)

Rany jak tu cicho to chyba weekend i ta pogoda :) Agnoba zdrowka! Ja jak mnie brało zrobilam sobie miksture. 0,5 litra szklanka herbaty ze spora iloscia imbiru soku z malin i miodem. Jak to wypilam w nocy wypocilam sie jak po aspirynie.

Ja sie dzisiaj troche zle czulam puls mialam 130 i mialam wrazenie ze serce gardlem mi wylezie po godzinie przeszlo wstretne uczucie , miala ktoras cos takiego ?

reklama
Ja mialam na samym poczatku ciazy przez 3 dni tak doktorka pow ze tak moze byc bo serce musi wiecej krwi pompowac i kazala brac magnez 3 razy dziennie.
Ja zauwazylam ze w ciazy slonce mnie dziwnie opala w plamki....musze krem kupic. Boje sie upalow...he

Do góry