reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

No to sie zmuszasz jak ja he dzis sie zmusilam do sprzatania lazienki ale czuje ciut wiecej energii moze dlatego ze konczy sie 1 trym he 14maja wreszcie....

reklama
Ewel ja wiem że jak jestem sama w domu to mam takiego lenia że najchętniej bym cały dzień w łóżku przesiedziała... Kochana u mnie się kończy dzień wcześniej:) Ale ja czasem mam takie przebłyski nadmiaru energi

Dzień dobry.
Ja się za bardzo nie wyspałam, dziś mój mąż zaspał i musiałam mu pomóc w szybkim wydelegowaniu. Później się położyłam, to nasz chomik zaczął obgryzać klatkę i nie pozwolił mi zasnąć i jak w końcu udało mi się przymknąć oko, to za chwilkę mój synek wstał i po spaniu. Tak więc od 5.30 już nie śpię.
Dziewczynki ja się wielkimi krokami zbliżam do II trymestru, ale jakoś przypływu energii nie czuję, do wszystkiego muszę się zmuszać. Miałam zamiar od razu po śniadaniu wziąć się za sprzątanie, ale zamiast tego włączyłam komputer :-p

Mnie dzis obudzilo ssanie w zeladku o 5 nad ranem, ale zmusilam sie do spania i potem zaspalam :/ Corka tak samo wiec dzis sprintem do szkoly sie szykowala. Tez mialam ambitny plan sprzatac mieszkanko, ale wrocilam do lozka spie do 11 potem wszystkim sie zajme :)Ja tez juz niedlugo wejde w 2 trymestr uwielbiam ten okres : )

I tak Wam zazdroszczę tego spania :) Ja cały czas chodzę do pracy na 6 rano... Co prawda bardzo lubię moją pracę nie przemęczam się i czas na prywaty lub na forum tez znajdę :) Najgorsze tylko to wstawanie.. co rano kryzys + mdłości jeszcze mnie męczą trochę.. Ale jak już się doturlam do pracy to jest OK :-)

Zadowolona jestem bo cos wreszcie zrobilam:-)) jutro jade na badania mam obciazenie z glukoza jutro a fujjjj mam nadzieje ze dam rade i nie zwymiotuje:-):szok::no: Zazwyczaj okolo 20 tyg robi sie to badanie ale ja mialam przed ciaza cukier na skraju normy teraz na czczo mam dobry ale doktorka chce zobaczyc jak po obciazeniu to wyglada bede miala z glowy:-))

Asia mi nie masz czego zazdrościć.. Ja do pracy na 6.30 chodziłam a że mieszkam poza miastem musiałam bardzo wcześnie wstawać i teraz będąc na l4 wcale nie śpię dłużej :(

reklama
Dzien dobry :) Ewel wez ze sobą cytryne mozna ja wcisnac i ponoc idzie duzo lepiej :) Ja na szczęście mam dobry cukier uff a ojciec cukrzyk wiec obciazenie mam. Ja tez glodna wstalam zjadlam i teraz mi tak nie dobrze bleeee :/

Do góry