reklama
Katarzyna92
Fanka BB :)
Ewel ja wiem że jak jestem sama w domu to mam takiego lenia że najchętniej bym cały dzień w łóżku przesiedziała... Kochana u mnie się kończy dzień wcześniej Ale ja czasem mam takie przebłyski nadmiaru energi
Dzień dobry.
Ja się za bardzo nie wyspałam, dziś mój mąż zaspał i musiałam mu pomóc w szybkim wydelegowaniu. Później się położyłam, to nasz chomik zaczął obgryzać klatkę i nie pozwolił mi zasnąć i jak w końcu udało mi się przymknąć oko, to za chwilkę mój synek wstał i po spaniu. Tak więc od 5.30 już nie śpię.
Dziewczynki ja się wielkimi krokami zbliżam do II trymestru, ale jakoś przypływu energii nie czuję, do wszystkiego muszę się zmuszać. Miałam zamiar od razu po śniadaniu wziąć się za sprzątanie, ale zamiast tego włączyłam komputer
Ja się za bardzo nie wyspałam, dziś mój mąż zaspał i musiałam mu pomóc w szybkim wydelegowaniu. Później się położyłam, to nasz chomik zaczął obgryzać klatkę i nie pozwolił mi zasnąć i jak w końcu udało mi się przymknąć oko, to za chwilkę mój synek wstał i po spaniu. Tak więc od 5.30 już nie śpię.
Dziewczynki ja się wielkimi krokami zbliżam do II trymestru, ale jakoś przypływu energii nie czuję, do wszystkiego muszę się zmuszać. Miałam zamiar od razu po śniadaniu wziąć się za sprzątanie, ale zamiast tego włączyłam komputer
finkemma
Mnie dzis obudzilo ssanie w zeladku o 5 nad ranem, ale zmusilam sie do spania i potem zaspalam :/ Corka tak samo wiec dzis sprintem do szkoly sie szykowala. Tez mialam ambitny plan sprzatac mieszkanko, ale wrocilam do lozka spie do 11 potem wszystkim sie zajme Ja tez juz niedlugo wejde w 2 trymestr uwielbiam ten okres : )
I tak Wam zazdroszczę tego spania Ja cały czas chodzę do pracy na 6 rano... Co prawda bardzo lubię moją pracę nie przemęczam się i czas na prywaty lub na forum tez znajdę Najgorsze tylko to wstawanie.. co rano kryzys + mdłości jeszcze mnie męczą trochę.. Ale jak już się doturlam do pracy to jest OK :-)
Zadowolona jestem bo cos wreszcie zrobilam:-)) jutro jade na badania mam obciazenie z glukoza jutro a fujjjj mam nadzieje ze dam rade i nie zwymiotuje:-) Zazwyczaj okolo 20 tyg robi sie to badanie ale ja mialam przed ciaza cukier na skraju normy teraz na czczo mam dobry ale doktorka chce zobaczyc jak po obciazeniu to wyglada bede miala z glowy:-))
ewelisia85
Cześć dziewczyny ja też w ogóle się dziś nie wysłałam bo ciągle się budziłam.
Jak liczycie koniec pierwszego trymestru 12tygodni czy 14?
Jak liczycie koniec pierwszego trymestru 12tygodni czy 14?
reklama