reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

mi nie żal bo ja uwielbiam ubrania więc ciąża to dla mnie kolejny pretekst do większych zakupów ;) Swoje ubrania z pierwszej ciąży wszystkie oddałam i nie żałuje bo sobie nowe kupię :)
Ja też lubię sukienki na lato i legginsy, ale generalnie kocham jeansy więc muszę mieć i takie w wersji ciążowej.

reklama
A ja juz kupilam pare ciuszkow dla siebie, ale to bardziej na teraz, bo juz mi sie przybralo na wadze. Na typowo ciazowe jeszcze poczekam az urosne wiecej.
Oletka mi Iga sie bardzo podoba, ale ja zawsze chcialam Ide, jest akceptacja ze strony meza, wiec tylko czekam na usg i zobaczymy co bedzie.
Mowicie, ze w 13 tyg juz mozna stwierdzic?

ja poki co nic nie kupuje bo w swoje nie dość ze się mieszcze to jeszcze zaczelam mieć luzy:eek:....a z ciążowych mam spodnie z zeszłego roku..noszone może 2 razy max....wiec teraz wiem ze kupowanie czegokolwiek będzie bez sensu....na lato kiecki mam a październik czy wrzesień to się okaze co będzie:)

A ja juz kupilam pare ciuszkow dla siebie, ale to bardziej na teraz, bo juz mi sie przybralo na wadze. Na typowo ciazowe jeszcze poczekam az urosne wiecej.
Oletka mi Iga sie bardzo podoba, ale ja zawsze chcialam Ide, jest akceptacja ze strony meza, wiec tylko czekam na usg i zobaczymy co bedzie.
Mowicie, ze w 13 tyg juz mozna stwierdzic?

Jasne, że można, ale ja bym się jednak nie nastawiała na to. Zresztą prawdą jest, że lepiej też płci nie poznać tak wcześnie niżby potem się miało okazać, że jednak lekarz się pomylił.

Ja mam na imię Iga :) A mój synuś to Filipek.
W ostatnich dniach mi brzuszek wyskoczył. Przy drugiej ciąży dużo szybciej bo poprzednio dopiero w 5 mc się pojawił. Mam jedne jeansy na gumie a w bluzki wchodziłam Do końca swoje tyle że wybierałam tuniki.

Malaja ja już pisałam wcześniej....nie ma co się nastawiac na 13 tydzień...bo to będzie jedynie zgadywanka....zwłaszcza jeśli jest się nastawionym na konkretna plec a potem szok bo tu już powiedzieli ze tak a potem ZONK:)

Malaja ja już pisałam wcześniej....nie ma co się nastawiac na 13 tydzień...bo to będzie jedynie zgadywanka....zwłaszcza jeśli jest się nastawionym na konkretna plec a potem szok bo tu już powiedzieli ze tak a potem ZONK:)

Ja się nawet zastanawiałam czy nie powiedzieć lekarzowi by mi w razie czego na razie nie mówił, ale pewnie ciekawość zwycięży :)

Dopiero teraz zauważyłam, że ty masz takie małe dziecko? Będziesz miała świetną różnicę wieku.
Ale i pewnie dość aktywną ciąże przy takim maluchu :)

Malaja oj tak..roznica będzie super...ale mysle ze za jakies 3-4 lata....bo teraz początki to nastawiam się na masakrę masakrą poganianą:):) zwłaszcza ze moja gwiazda absolutnie nie daje mi się nudzić:)
co do plci to dużo lekarzy nawet nie chce wypowiadać się w takich tygodniach co tam może się kryc wiec naprawdę nie nastawiaj się:) a poczekaj cierpliwie te pare tygodni:):)

Naprawdę super choć na pewno nie będzie łatwo na początku. Ja zawsze chciałam taką niewielką różnice, ale jak urodziłam to miałam dość ciąży na dwa lata, a potem niestety z innych powodów trzeba było się jeszcze wstrzymać.
Ale do 2 lat jest super wg mnie.

reklama
hej też mi się marzy mała różnica wieku, ale zobaczymy jak będzie ;) na razie najważniejsze, żeby z fasolką wszystko było git. i zmieiłam lekarza, miałam iść w tym tygodniu z wynikami badań, ale wszystko przemyślałam, przegadałam ze znajomymi i zapisałam się do babeczki, która niby ma większe doświadczenie no i lepszy sprzęt na pewno, więc też u niej będę robić prenatalne. a na razie jutro ruszam na szkolenie ;) trzymam kciuki za wszystkie maluszki i dziewczyny staraczki życzę powodzenia na pewno będzie dobrze :)

Do góry