ja ciaze przeszłam w zasdzie bezproblemowo wlasciwie to ze bylam w ciąży odczulam dopiero jakos 1,5 msca przed porodem jak już woda zaczela mi się zatrzymywać w organizmie i były straszne upaly bo i nawet po 30 stopni....oj pamiętam jak po mieszkaniu latałam okryta jedynie przescieradlem haha bo w zasadzie non stop siedziałam pod prysznicem w te gorączki....ale itak wg mnie przeszłam lekko i ciaze i porod
reklama
u mnie jest taki rok ciążowy ;-) dwoje dzieci po znajomych sie urodzilo juz w tym roku, kolejne dwoje w lipcu(w tym chrzestna mojego starszaka), potem sasiadka z pietra wyzej ma termin na sierpien, a kolejno moja bratowa ma 3 tyg przedemna ja na koniecNo ja też nie powiem że bym się ucieszyła jak by była dziewczynka bo mąż już jest zastraszony że jak się okaże że będzie znowu chłopiec to prawie cała wyprawka która została mi po synu pójdzie do wymiany bo miała być dziewczynka i większość rzeczy w różu i fiolecie...xD
Ale ciekawa jestem u mnie w rodzinie w tym roku obfitujemy w dzieci Moja ciocia urodziła z soboty na niedziele córę a żona kuzyna miesiąc wcześniej ma termin niż ja
Katarzyna92
Fanka BB :)
No ja jak się dowiedziałam że żona kuzyna w ciąży to może to głupie ale byłam zła bo dwa lata temu miałam z nią inden to sytuacje ona w marcu urodziła córę a ja w kwietniu i tak to odebrałam jako złą wróżbę
ewelisia85
Dziewczyny fajnie macie bo chociaż Wasze dzieciaczki będą miały rówieśników do zabawy u nas na razie nie słyszałam o żadnej ciąży w najbliższym otoczeniu.
migduch
Wiesz co jeśli mogę trochę pomóc to wejdź sobie na stronę dlaczego.org tam jest forum pisze dużo osób które poroniły lub dziecko zmarło z powodu jakiejś choroby ja bardzo często po śmierci syna tam wchodziłam nawet opisałam wszystko jak to się stało i powiem Ci że dużo mi to pomogło zobaczyłam że tylko nie mnie życie tak pokarało i dzięki temu nie potrzebowałam żadnego specjalisty sama wyszłam z tego ale żałobę przeżyłam razem z mężem wiedziałam że to też mi pomoże...
dziekuje za ta strone i za odpowiedz....
heh ciezko mi sie z wami rozstac....czuje, ze juz powinnam, ale z 2 strony jest mi ciezko sie pogodzic jednak z mysla ze juz nie naleze do listopadowek....
tak sobie czytam, jak wasze malenstwa sie rozwijaja i mysle sobie czy moj Aniolek tez by sie tak rozwijal i fikal koziolki z brzuchu(
Sylka87
Migduch kladz sie spac! Twoj Aniolek wróci do Ciebie szybko. Te maluchy nie odchodzą tylko zmieniają date przyjscia na świat! Uwierz w to :* niech nasze forum dziala na ciebie terapeutycznie nie dolujaco. Zycie daje po dupie ale co nie zabija to wzmacnia. Ja dzis z wrazenia usnac nie moge. Ogladalam film z Dereszowska co miala blizniaki i pol filmu przeplakalam heh a teraz zagryzam krakersa bo mi tak burczy i ide spać. Dobranoc :* w koncu wyjdzie u Ciebie slonce migduch zobaczysz
reklama
Katarzyna92
Hejo hej No ja niestety od 6.30 nie śpię bo obudził mnie głód zjadłam i zaraz muszę coś znowu zjeść bo już czuje że głód zaraz się znowu odezwie eh A tak po za tym to muszę się zmusić i zacząć sprzątać mieszkanie i trochę uporządkować ciuchy w których juz nie chodzę...