reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

ja po wizycie. mam toxo i nie jest za wesoło. dostałam skierowanie do poradni chorób zakaźnych i oczywiście na prenatalne. potem będę miała też skierowanie na prenatalne inwazyjne. maluch ma 4 cm i serduszko ładnie biło. nie mogę się pozbierać, jest mi smutno i źle. tyle łez ile wylałam wczoraj i dziś dawno nie wylałam.
przepraszam za swoje smuty. wiem, że są przypadki, że dzieciaczki rodzą się zdrowe, ale to jest ciągła niewiadoma, tysiąc badań i nadal ciągła niewiadoma. dlaczego?

reklama
Gosikk tak mi przykro z tym paskudztwem musisz sie meczyc taki ogromny stres i te badania inwazyjne :( moja kolezanka miala ospe w 20 tyg wszystko sie dobrze skonczylo u ciebie tez na pewno tak będzie!

Lekarz powiedział, że będę prawdopodobnie leczona do końca ciąży. I że nie ma już czasu na dalsze badania pod kątem toxo tylko trzeba podjąć leczenie bo to już 11 tydzień. W piątek mam wizytę w poradni chorób zakaźnych i zobaczymy co tam powiedzą, jakie podejmą leczenie. No i ważne jest co wykażą prenatalne, zaraz będę dzwoniła i mam się umówić na za tydzień. Czyli jedna wielka niewiadoma.

ja po wizycie. mam toxo i nie jest za wesoło. dostałam skierowanie do poradni chorób zakaźnych i oczywiście na prenatalne. potem będę miała też skierowanie na prenatalne inwazyjne. maluch ma 4 cm i serduszko ładnie biło. nie mogę się pozbierać, jest mi smutno i źle. tyle łez ile wylałam wczoraj i dziś dawno nie wylałam.
przepraszam za swoje smuty. wiem, że są przypadki, że dzieciaczki rodzą się zdrowe, ale to jest ciągła niewiadoma, tysiąc badań i nadal ciągła niewiadoma. dlaczego?
wiem ze latwo mi mowic, ale staraj sie myslec pozytywnie, nasze nastroje bardzo na maluszki wplywaja. najwazniejsze ze jestes juz pod opieka lekarska....
Ja za 2h bede juz wiedziala co i jak..trzymac kciuki!!!
&&&&&&&&

ja sie witam z chorowitkami w domu. starszak ma cos na oskrzelach, dostal antybiotyk a w nocy go tak dusilo ze 2h nie spal a ja z nim, maly juz pokasłuje wiec pewnie załapał. ehh jak nie urok to...
a za oknem piekne slonko i czyste, niebieskie niebo :)

Hej dziewczyny widzę że tu od rana smutek gości... Gosikkk musisz w sobie mieć chociaż odrobinę dobrej myśli wiem że czasmi to trudne ale to dla malucha on też czuje że się denerwujesz ze coś jest nie tak.

reklama
Gosikkk trzymaj się! Wierzę że wszystko dobrze się skończy! A Ty próbuj myśleć pozytywnie i nie stresuj się bo to też dla dzidzi nie jest dobre.

Do góry