reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

reklama
Pewnie kazdy czeka na nie potem na polowkowe i tak zleci pol ciazy;-)) ja jeszcze troche czekam ale dam rade w sr mam wizyte pewnie moja doktorka zajrzy jak ma sie maluszek

wow dziewczyny ale śmigacie nie daję rady czytać ;) co do porodu - hyh ciężki temat, boję się powikłań w trakcie sn, ale lepszy sn dla rozwoju dziecka (ma wpływ na pierwotne odruchy), mam nadzieję, że odziedziczyłam po mamie predkie porody (mnie- 25 min siostre 20 dobrze,że miasto małe to do szpitala w ostatniej chwili zdążyła:p
ale, btw. mam silną pokusę na Smyku mają fajne przeceny na przesłodkie kombinezony dla bobasów - za 45 zł :-)kusi mnie taki pierwszy prezencik dla okruszka .
i też paliłam długo przed ciążą, próbowałam rzucić, ale zawsze wracałam do nałogu,rzuciłam jak zobaczyłam dwie kreseczki a teraz w ogóle mnie nie ciągnie! to wielka ulga bo trochę się bałam tej walki.
i trzymamkciuki za pomuyślne wyniki badań!

Dziewczyny, ale mi brzuch wywaliło. Aż mi dziwnie. Wiem, że mogą to być wzdęcia, i też mam trochę tego tłuszczyku na brzuchu, ale jak patrzyłam na necie na zdjęcia, to ja mam taki brzuszek jak kobietki miały w 4-5 msc. A na wadze +2kg...

Ja mialam na poprzedniej wizycie juz +2kg, jutro sie bede bala stanąc na wadze... mam ssanie straszne. Aczkolwiek panikuje juz bo dzisiaj wyjatkowo dobrze sie czuje tj nie jestem senna, cyce az tak nie bolą... nie mam az takiego ssania w zoładku. Mam nadzieje,ze mimo to jutro bedzie ok, bo prawde powiedziawszy chyba nie bede miala sily na kolejny raz...

U mnie i jak jem jest żle bo nic nie smakuje, tez sie musze zuszac, ale jak nie zjem to jeszcze gorzej sie czuje i mdli mnie.

Spokojnej nocy zycze wszystkim mamom, oby wszystkie badania były pomyślne sobie tez tego zycze.

Sen to teraz dla mnie najlepsza rzecz na swiecie przynajmniej wtedy mnie nie mdli:)

Tesciowa wyslala mi paczke z pl. Rozne czekolady cukierki czekoladowe i toffifi z kartka."czytalam w glosie Koszalinskim ze jak kobieta w ciazy je duzo czekolady to dziecko lepiej sie rozwija " hah dobre to! Zabawne to ale tez i mile :)

Witam dziewczyny ja wlasnie jade na badania a jak burczy w brzuchu jej;-)) potem pojde na sniadanie i kawke do siostry o ile dzis kawka podejdzie bo z tym roznie bywa. Milego dnia kochane

reklama
Dziewczyny, ale mi brzuch wywaliło. Aż mi dziwnie. Wiem, że mogą to być wzdęcia, i też mam trochę tego tłuszczyku na brzuchu, ale jak patrzyłam na necie na zdjęcia, to ja mam taki brzuszek jak kobietki miały w 4-5 msc. A na wadze +2kg...
Mi tez wywala.... Czasami bardziej czasami mniej czuje jelita jak sie wypychaja. Boze jaka ja jestem glodna nir wiem jak wytrzymac bez jedzenia buuuuu z godzibe jeszcze musze wchodze dzis bez kolejki jest napisane na drzwiach ze kobiety w ciazy bez kolejki i wejde bp umre z glodu

Do góry