reklama
Ja się skarżyłam na częste bóle brzucha i mdłości. Podejrzewam, że dlatego mi to przepisał. Też jest to dla mnie uciążliwe, na noc jest okej, gorzej rano.
Nie martw sie dal ci profilaktycznie, tak na wszelki wypadek. Zawsze jak powiesz ze cos cie boli albo masz nawet minimalne plamienie to dmuchaja na zimne i daja luteine.
finkemma
Fanka BB :)
A mnie od kawki odrzucilo a pilam 4 dziennie teraz nic a nic . Jutro wizyta u gin ciekawe jak tam moje malenstwo chyba nocy nie przespie
Sylka87
Ale fajnie ze nas przybywa I ze tyle usg w tym tygodniu. Musi być wszystko dobrze! papierosow nie pale ale myślę ze tez bym odstawiła najdalej po zobaczeniu 2 kresek. Od kawy mnie odrzuciło calkiem 2 tyg temu myślę ze wrócę do jednej z mlekiem jak już mi się polepszy. Poki co dalej mordują mnie mdłości. A wy jak dajecie rade. Ja zauwazylam ze na czczo nie jest tak zle dopiero po jedzeniu mam jazdy. A ponoc najgorzej jest na czczo a u mnie jakos na opak
Katarzyna92
ewelisia85
Mi też przeważnie niedobrze robi się po jedzeniu. Przeważnie muszę się zmuszać do jedzenia bo na nic nie mam ochoty.
Też w tym tygodniu mam wizytę ( w środę wieczorem) i z jednej strony już nie mogę się doczekać, żeby zobaczyć maleństwo, a z drugiej się boję, żeby wszystko było ok.
Też w tym tygodniu mam wizytę ( w środę wieczorem) i z jednej strony już nie mogę się doczekać, żeby zobaczyć maleństwo, a z drugiej się boję, żeby wszystko było ok.
Ostatnia edycja:
reklama