reklama
gosikkk
Fanka BB :)
witam
Dziewczyny nie martwcie się, ja w 1 ciąży nie miałam w ogóle objawów, poza tym że nie miałam okresu ;-) W drugiej było gorzej, na mdłości pomagała mi tylko kiszona kapusta A teraz nie pomaga mi już nic, wciąż mnie mdli, czuje się jak pijana, w głowie mi się kręci, nie mogę nic pić, bo mdli mnie już teraz nawet po wodzie Cierpię na bezsenność .... No kosmos.
Mam nadzieje, że na następnej wizycie dostanę l4 bo zwariuje w pracy z tym złym samopoczuciem.
Dziewczyny nie martwcie się, ja w 1 ciąży nie miałam w ogóle objawów, poza tym że nie miałam okresu ;-) W drugiej było gorzej, na mdłości pomagała mi tylko kiszona kapusta A teraz nie pomaga mi już nic, wciąż mnie mdli, czuje się jak pijana, w głowie mi się kręci, nie mogę nic pić, bo mdli mnie już teraz nawet po wodzie Cierpię na bezsenność .... No kosmos.
Mam nadzieje, że na następnej wizycie dostanę l4 bo zwariuje w pracy z tym złym samopoczuciem.
angoba
Migduch - w poprzedniej ciąży nie miałam w zasadzie żadnych objawów (poza lekką sennością) i większymi piersiami (ale urosły później ;-)) i wszystko było OK. Ciesz się więc, że nie dotyczą Cię nudności U mnie póki co - też zero objawów. I dobrze
Jeśli chodzi o TSH - ja tez mam lekko podwyższone i biorę Euthyrox.
Kciuki za dzisiejsze wizyty! Ja... dla odmiany dziś tez... leżę
Jeśli chodzi o TSH - ja tez mam lekko podwyższone i biorę Euthyrox.
Kciuki za dzisiejsze wizyty! Ja... dla odmiany dziś tez... leżę
gosikkk
Ostatnio nawet nie zapytałam o l4 a doktor nic nie mówił, w poprzedniej ciąży byłam na l4 od 15 tygodnia. Wizytę mam 17.04. Dziś boli mnie znów głowa, podejrzewam, że to od tego, że w biurze nie mam okna, tylko klimatyzację Brakuje mi świeżego powietrza, na razie piję melisę, mam nadzieje że pomoże.
reklama