reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2015 :)

Asiu trzymaj sie ciepło.....i zycze Ci zebys ty swoje malenstwo tez tulila jeszcze w tym roku!!!! Zagladaj do nas czasami:)

reklama
Sylka87 , trzymam kciuki! wszystko będzie dobrze, ja też się jutra boję, damy radę! Na którą masz wizytę?

asia_9, płacz kochana, to oczyszcza. Dasz sobie radę, nie jesteś sama, wszystko się ułoży.

asiu trzymaj się ciepło i nie załamuj :-) trzymam kciuki za kolejne starania.

ja dziś okryłam niesamowitą rzecz. mianowicie okropnie bolały mnie piersi ( urosły mi już co najmniej o jeden rozmiar ) swędziały sutki i ogólnie jak kamienie. dziś po kąpieli wyciągnęłam sportowy stanik i założyłam. dziewczyny cały dzień w nim chodzę i nic nie boli... ale nic a nic... już dawno tak nie miałam

Kurcze kilka dni mnie nie bylo a tu takie wiadomosci :no: wspolczuje Wam dziewczyny...

Ja od jakiegos czasu non stop spie moglabym cala dobe przespac, a jak noe spie to mecza mnie mdlosci.. Musze sie wybrac do apteki po jakis specyfik z imbirem :-)

Kurde a mnie tylko cycki bola jak dotykam no i jak nie mam stanika to nie moge podskakiwac bo wtedy bola tez haha:))) Poza tym nie mam zadnych objawow i to mnie stresuje, to troche dziwne jestem w 8 tygodniu i nic!
Nastepna wizyte mam 21 wiec jeszcze mnostwo czasu i przez te historie dziewczyn tutaj boje sie ze osiwieje....
kto jeszcze nie ma objawow reka do gory???:)))

Ja podnosze dwie ręce!!ja jestem tylko spiaca i tez mnie to stresuje...wizyte tez mam 21go.

Asiu..tez przez.to przechodzilam,doskonale wiem co czujesz...kto tego nie przeszedl,nie zrozumie. Ale wiem,ze jak juz jest po, jest duzo lepiej i poczujesz ulgę. Ja tak mialam. I do roboty za następne:-))) sciskam bardzo!! I moze teraz myślisz malo pozytywnie, uwierz mi- bedzie lepiej.

Poziom hormonu TSH waha się na różnych etapach ciąży. Podstawowe jego wartości dla pierwszego trymestru wynoszą od 0,01 do 2,32 mIU/l. Natomiast w drugim i trzecim trymestrze stężenie TSH mieści się kolejno między 0,1 i 2,35 mIU/l oraz między 0,1 i 2,65 mIU/l. Jest jednak możliwe, że kobieta w ciąży będzie naznaczona niskim stężeniem hormonu tyreotropowego. Może to być spowodowane różnymi czynnikami. Poziom TSH musi być zbadany przez prowadzącego lekarza ginekologa, najlepiej w konsultacji z endokrynologiem.
Ja miałam tsh 2,800 i dostalam tabletki na obnizenie.

Asia cieszę się ze nie zwlekalas ze szpitalem. Dobrze ze masz to za sobą. Wyplacz się ile się da. Czas leczy rany. :*

reklama
Kasieczna Ty tez dzis masz wizyte? Ja na 10.30 ale cos czuje będzie bardzo duze opóźnienie bo powciskala pacjentki co 10 min. ( nikomu w potrzebie nie odmawia) ehhhh serce mam w gardle

Do góry