reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

Dziewczyny powiedzcie mi czy smarujecie cialo jakimis specyfikami i jesli tak to czym? Ulubionym balsamem? Oliwka? Bo ciagle gdzies slysze ze trzeba uwazac co w siebie wklepujemy....ja jestem w 8 tyg teraz, nie wiem czy to ma jakies znaczenie?:)

A od samego poczatku uzywam bio oil. Narazie raz dziennie, jak zaczne rosnac to zamierzam dwa razy dziennie sie olejowac;)

reklama
Kasz super nie ma to jak dobre wiesci od rana:) a wlasnie jak u was z cyckami mnie bola zazwyczaj jak cholera a dzis prawie wcale i nie wiem czy sie stresowac czy starac nie myslec o tym. Jak jest z nimi u was?

Mnie bolą pół dnia potem przestają i dają czadu w nocy:-) a te klucia które trwają kilka sek i pojawiają sie parę Razy w ciągu dnia w podbrzuszu czasami po jednej czasami po drugiej str też macie?

Mnie cycki bolą bardzo. Najgorzej to jest wieczorem jak zdejmę stanik, grawitacja działa, i napieprzają mnie niemiłosiernie.

Witam mnie tez cycole bola I czuje sie jak dolly parton ale spie dalej na brzuchu bo inaczej nie umiem :szok:moi starsi maja wolne w szkole 2 tyg:wściekła/y: zamowilam dzis trampoline I pisakownice bo rozniosa mi dom w koncu a pogoda piekna mozna na krotki rekawek chodzic mnie ciagnie w pachwinach ale to takie ataki zlapie I boli przez chwile ja narzie sie nie smaruje bo brzuch mam bez zmian

a ja siedzę w pracy...jeszcze 2,5h i usypiam na siedząco...masakra jakaś!
a pracuję przy obsłudze klienta...:angry: ledwo daje radę serio! Wrócę i pójdę spać i co?calą noc nie będę spała, po1) ze będę wyspana, a po 2) jutrzejsza wizyta...

Jutro tak na moje oko jest 6tc5dzień...powinno być serducho co nie?

Właśnie rozmawiałam z moim gin przez tel w sprawie plamienia. Kazał mi przyjechać - trzymajcie kciuki , boję się jak diabli ale mam nadzieję że wszystko będzie OK

ewelisia85 ale brzuch tez smarujesz?;)

kasz a gdzie kupilas ten bio oil?

ja nie wiem jak z tym smarowaniem, na razie od poczatku ciazy nie uzywam niczego kompletnie ale by mi sie przydalo bo mam mega sucha skore....no i nie wiem czy kupic oliwke czy moge uzywac balsamu ktory mam w domu...czy niczym lepiej i dopiero po 12 tyg czegos uzywac ehhh tyle dylematow jest no;)))

makartaka84 mi lekarz na usg powiedzial ze jestem w 6tyg 2 dniu ciazy i widac juz bylo serduszko:) Mi wyszlo ze moja ciaza jest 4 dni mlodsza niz z terminu om;)

asia9 daj koniecznie znac jak wrocisz ale nalewno bedzie wszystko ok:)))

reklama
Do góry