reklama
oj ja będę tęsknić za moim rowerkiem
ja raczej tylko spacerami się zajmę, boję się wysiłku, zreszta mój lekarz mówił, że póki co mam prawie nic nie robić, a jak coś robić, to na pilota hihi
u mnie tyyyyyle lat starań, tyle przykrych przejść , więc jak sie udało, to dmucham na zimnę i na prawdę się oszczędzam
ja raczej tylko spacerami się zajmę, boję się wysiłku, zreszta mój lekarz mówił, że póki co mam prawie nic nie robić, a jak coś robić, to na pilota hihi
u mnie tyyyyyle lat starań, tyle przykrych przejść , więc jak sie udało, to dmucham na zimnę i na prawdę się oszczędzam
Gosiasek - nie pomyśl, że ja potępiam ruch w ciąży ani, że chce tutaj kogoś straszyć, ale w dzisiejszych czasach wcale nie jest tak łatwo donosić ciąże, oczywiście są kobiety, którym ciąża powera dodaje i mogą wszystko!!! oby takich było jak najwięcej
ja jednak swoje przeszłam, znam mnóstwo dziewczyn z podobnymi przejściami, poronieniami, ciążami pozamacicznymi, itp. , tutaj z naszego forum już chyba 2 straciły maluszki tyle się naoglądałam smutnych twarzy w klinice bezpłodności, że teraz swoje ciało, domek dla dzidziusia traktuje jak świątynię
takie mam zdanie i takie mam podejście
każda z nas zna swoj organizm i wie na co moze sobie pozwolic :*
ja jednak swoje przeszłam, znam mnóstwo dziewczyn z podobnymi przejściami, poronieniami, ciążami pozamacicznymi, itp. , tutaj z naszego forum już chyba 2 straciły maluszki tyle się naoglądałam smutnych twarzy w klinice bezpłodności, że teraz swoje ciało, domek dla dzidziusia traktuje jak świątynię
takie mam zdanie i takie mam podejście
każda z nas zna swoj organizm i wie na co moze sobie pozwolic :*
An_ma to faktycznie dużo musiałas przejść... Tak strasznie w takiej klinicie? Właśnie ja też nie ogarniam czemu w tych czasach tak ciężko donosic.... Nie rozumiem tego po prostu medycyna poszła do przodu a poronien jest więcej niż kiedyś... Mimo że dawniej usg nie bylo
reklama
Wystarczy popatrzec na to co jemy a moj gin tez mi kiedys powiedzial ze teraz "wadliwe plody" maja dzieci stwierdzil ze kiedys dlatego latwiej bylo dosnosic bo ludzie byli zdrowsi genetycznie teraz podtrzymuje sie ciaze amkiedys jak byla slaba to ronila nie mogla miec dzieci w takim wypadku i nie przekazywala dalej "kiepskich" genow. Pezykre ale cos w tym jest nie ma juz naturalnej selekcji. W swiecie zwierzat slabe mlode sa eliminowane. Czlowiek doszedl prawie do perfekcji w tworzeniu zycia i kto wie czy to kiedys nie obroci sie przexiw nam.