reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

reklama
Ja właśnie nad basenem myślałam, ale boję się, żeby nie złapać żadnej infekcji czy coś.
Dziewczyny polećcie mi jakiś fajny film, bo leżę w łóżku i się nudzę sama. :dry:

Ewel87 - badania moczu wyszły średnie, ciężar moczu zły, kolor zły, dr mówi, że to od małej ilości płynów... musze pić więcej i potem jeszcze raz mocz zbadać.

An_ma to musisz pić. Mi mocz wyszedł dobrze poza podwyższonym ph ale na to też wpływa dieta uboga w mięso a ja jem go mało...

Tak pierwsza :) Wizytę miałam w środę i za dwa tyg mam się pojawić. Cieszę sie że poszłam tak wcześnie.... Mówiłam lekarzowi że piję tran, a teraz zastąpiłam go olejem lnianym podobno wiecej omega 3 się wchłania, dodatkowo przepisał mi omegamed optima... a ja chciałam tylko kupić folik... przede wszystkim nastawiam się na ruch i odżywianie :)

reklama
To komedia:-) no ja witamin żadnych wolę nie brać bo mam mdłości a one je na silaja zazwyczaj takie witaminy zaczyna się brać pod koniec 1 trymestru;-) ale jak nie masz mdłości to można brać.

Do góry