reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

Co do ruchu to ja kocham rower ale mimo ze dr pozwala to ja sie boje tym bardziej ze *******a jestem ;) wy jezdzicie na rowerze? Teraz zamiast rowerem to chodze pieszo do pracy a mam tak ze 30 min wiec spoko. I do tego ja basen ale musze poczekać az mi to paskudztwo minie a pozniej zapytam dr czy lacibios mam brac czy co zeby nie dostac znów.

reklama
Sylka no ja nie jeżdżę Ale dużo bardzo chodzę w ciągu dnia na spacery długie. W ciąży to Kurde często cos się łapie i to swędzenie... Mi przeszło już i dziś znowu chyba cos zaczyna się dziać buuuu. Mam maść przypisana na receptę jak wróci musze kupić i tyle

Mi na nystatyna pomaga na szczęście ;) ale mam nadzieje ze juz to paskudztwo nie wroci bo czegoś takiego to jeszcze w zyciu nie mialam :/

No a mi właśnie gorzej było po niej Kurde...i mam jakiś krem bo ja nie mam tego w środku ani przy wejściu bardziej na zew;-) Ale chyba te jestem już przerazliwiona he i mi się wydaje ze mnie swedzi he he

O jakim paskudztwie mówicie :p A rowerek dobra rzecz tylko jak na razie pogody nie ma.. Do pracy jezdze autem bo jak bym sie przezucila na rower to bym z powrotem nie wrocila do domu :-) mieszkam na górze miasta a moja praca jest w dole... pojechać do niej można bo z górki ale powrót....:no:

Ja na rowerku jeżdżę czasami. Lubię, tylko właśnie z górki jest ok i jak jest prosto to też, ale pod górę to ooooo tragedia :D

faktycznie bleh... ale cóż takie uroki ciąży :-) widzę że wszystkie jesteśmy w piątym tyg. macie jakieś wymioty? mi kompletnie nic się nie dzieje prócz bolących piersi i senności (chociaż to drugie to nie wiem czy przez ciąże bo wstaje o 5 rano.. mój facet budzi sie wtedy do pracy i chcąc nie chcąc dalej nie usnę bo sama mam na 8 lub 9)

reklama
Pytalam lekarza o sport powiedzial ze bieganie najbardziej wskazane rower raczej stacjonarny bo ten zwykly chyba przez wertepy moze skracac szyjke macicy. Mowi ze aquqaerobic jest super w ciazy ale znowu trzeba sie liczyc ze zlapie sie grzyba.

Do góry