powiem Ci że jak brałam luteinę dopochwowo w poprzedniej ciąży to też miałam strasznie swędzący problem i mi pomagał dobry kefir albo kwaśna śmietana ale nie doustnie tylko na te miejsca najlepiej sprawdzała się wkładka namoczona w specyfiku i chociaż nie swędziało
reklama
Sylka87
Fanka BB :)
to ci zazdroszczę ja póki co w ogóle nie mam ciągot jedzeniowych, w tamtej ciąży odrzuciło mnie od razu od kawy, słodyczy i w ogóle wszystkiego, przyswajałam tylko kajzerkę z masłem i pomidorem :/ teraz kawa mi smakuje, jedzeniowych zachcianek nie mam tylko często po jedzeniu mnie potrafi mocno zemdlić. Nie chcę porównywać tych ciąż ale samo jakoś tak przychodzi... ja też bym poszła wcześniej na usg ale się powstrzymuje idę w 7 tyg i 3 dniu wtedy już musi być <3 !
No ja od pt przeszlam na luteine pod jezykowa, Mysle ze to nie infekcja u mnie a podraznienie od niej i jeszcze bardziej sie nasililo od globulek ktore dostalam od doktorki zapobiegawczo... nic jutro wizyta zobaczymy co znowu mi da.
Ja tez mam wizyte usg umowiona jak bede w 7 tyg i 4 dniu ale troche mi dzien nie pasuje bo to piatek... przed swietami i mam chec przesunac.
Ja tez mam wizyte usg umowiona jak bede w 7 tyg i 4 dniu ale troche mi dzien nie pasuje bo to piatek... przed swietami i mam chec przesunac.
hej.ja dziś była na zakupach :-) ogólnie aktywnie spędziłam niedzielę. kupiła sobie kurtkę na wiosnę w którą zmieszczę swój brzuszek wczesno ciążowy :-) dużo spacerowaliśmy z synkiem i ogólnie fajny dzień. ja ogólnie mam dużo siły i energii i to mi się bardzo podoba :-)
clotrimazum raczej można w ciąży. możesz też doustny probiotyk stosować :-)
clotrimazum raczej można w ciąży. możesz też doustny probiotyk stosować :-)
Sylka87
Fanka BB :)
ja idę we środę po świętach, fakt przed może być trochę kłopotliwe. W 6 tyg masz ryzyk fizyk zależy kiedy doszło do zagnieżdżenia i kiedy owulka, ja się masakrycznie boję bo jak znowu by mi przyszło usłyszeć ciąża młodsza musimy poczekać czy się rozwinie to przez ten kolejny tydzień czekania bym z siebie wyszła i staneła obok. I jeżeli to by była po prostu obsunięta owulka to nie chciałabym tego stresu dostarczać temu małemu bąbelkowi. Więc czekam grzecznie na 7 tydzień i się nie denerwuję
Sylka Kochana przekonałaś mnie i nie zmieniam niech bedzie ten piatek przed swietami wole tol niz faktycznie slyszec a jeszcze nie ma bicia serca itp.... a duzo jest takich historii.
Dzięki:*
Z tym clotrimazolum w ciazy to kazdy ma inne opinie na ulotce nie wolno nie ktorzy lekarze zalecaja brac zglupiec mozna;-) ale postanawiam nie brac nic lepiej na wlasna reke.
Dzięki:*
Z tym clotrimazolum w ciazy to kazdy ma inne opinie na ulotce nie wolno nie ktorzy lekarze zalecaja brac zglupiec mozna;-) ale postanawiam nie brac nic lepiej na wlasna reke.
Witam.Kilka dni mnie nie było - synek chory i wymagał ciągłej opieki. Ale już jest lepiej.
Co do teściowych...moja nawet ok. ale cieszę się że jest daleko. Jak i szwagierka.
Mamba ja mam 37 lat w czerwcu i też wpadka.
Od wczoraj męczą mnie mega nudności. Ogólnie są cały dzień ale rano i kilka razy w ciągu dnia nasilają się.
Stałam się strasznie wrażliwa- byle powód a ja płaczę.
U nas jeszcze moja mama nie wie i siostry oraz córa. Ale powiem po czwartkowej wizycie gdy będę miała 100% pewność że jest ok. Moja mama będzie pewnie zła bo wg niej 2 mi wystarczy a tu 3.
Co do teściowych...moja nawet ok. ale cieszę się że jest daleko. Jak i szwagierka.
Mamba ja mam 37 lat w czerwcu i też wpadka.
Od wczoraj męczą mnie mega nudności. Ogólnie są cały dzień ale rano i kilka razy w ciągu dnia nasilają się.
Stałam się strasznie wrażliwa- byle powód a ja płaczę.
U nas jeszcze moja mama nie wie i siostry oraz córa. Ale powiem po czwartkowej wizycie gdy będę miała 100% pewność że jest ok. Moja mama będzie pewnie zła bo wg niej 2 mi wystarczy a tu 3.
reklama
Blueberry36
Zaciekawiona BB
Witam,
Moge dolaczyc?
Mam 37 lat rowniez I termin na okolo 18 listopada.
Moge dolaczyc?
Mam 37 lat rowniez I termin na okolo 18 listopada.