reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2015 :)

Dziewczyny, jak na bellybestfriend wyskoczyl mi termin porodu na 19 listopada i pokazuje ze jestem w 5 tyg i 3 dniu ciazy to kiedy ja mam w koncu isc do tego lekarza? za 2 tyg? czy isc za tydzien? Chcialabym isc tak zeby nie czekac za dlugo ale zeby juz moge bylo slychac serduszko....:)))

reklama
Dziewczyny, jak na bellybestfriend wyskoczyl mi termin porodu na 19 listopada i pokazuje ze jestem w 5 tyg i 3 dniu ciazy to kiedy ja mam w koncu isc do tego lekarza? za 2 tyg? czy isc za tydzien? Chcialabym isc tak zeby nie czekac za dlugo ale zeby juz moge bylo slychac serduszko...:))))

ewel87, widzę, że też dałaś radę z suwaczkiem :D
blueberry36, witaj :)
migduch, myślę, że za tydzień gdzieś pójdź, bo tak w 6-7 tyg już można serduszka posłuchać. A mój gin powiedział mi, że nawet w 4 tyg może już być widać coś na usg.

Ja usg mam w 7 tygodniu 3 dniu więc na pewno już będzie fasolkę widać. Aaaaa! Jak pomyślę sobie, że już może usłyszę te serduszko malutkie to mi serce rośnie :-D
Narobiłam się dziś. Zrobiłam 2 prania, pozmywałam, byłam 3 razy w sklepie, zrobiłam śniadanko i na obiad naszło mnie żeby pizze zagnieść i tak mnie to zmęczyło, że o 17 padłam, ale tylko na godzinkę, bo po 18 jechaliśmy po moją mamę do pracy. A teraz szykuję kąpiel, kolacyjka i pod kołderkę pooglądać coś z moim facetem.

Dziewczyny, jak na bellybestfriend wyskoczyl mi termin porodu na 19 listopada i pokazuje ze jestem w 5 tyg i 3 dniu ciazy to kiedy ja mam w koncu isc do tego lekarza? za 2 tyg? czy isc za tydzien? Chcialabym isc tak zeby nie czekac za dlugo ale zeby juz moge bylo slychac serduszko...:))))
Masz termin na wtedy co ja . Mam usg 3 kwietnia po 7 tyg na pewno już będzie serduszko <3

Witam.Kilka dni mnie nie było - synek chory i wymagał ciągłej opieki. Ale już jest lepiej.
Co do teściowych...moja nawet ok. ale cieszę się że jest daleko. Jak i szwagierka.
Mamba ja mam 37 lat w czerwcu i też wpadka.
Od wczoraj męczą mnie mega nudności. Ogólnie są cały dzień ale rano i kilka razy w ciągu dnia nasilają się.
Stałam się strasznie wrażliwa- byle powód a ja płaczę.
U nas jeszcze moja mama nie wie i siostry oraz córa. Ale powiem po czwartkowej wizycie gdy będę miała 100% pewność że jest ok. Moja mama będzie pewnie zła bo wg niej 2 mi wystarczy a tu 3.

Nie ma co się przejmować wiekiem. Moja mama urodziła moja siostrę w wieku 42 lat i mam Dzięki temu 20 lat Młodsza siostrę.:)

A co do kremów w ciąży to można je stosować dopiero po trzecim miesiącu.

miniaaa ja też mam termin usg na 30 marca, jeszcze tydzień a ja nie wiem jak wytrzymam. Powiem Wam żesię trochę stresuję ale mam nadzieję że wszystko będzie ok. ostatnio na usg wyszła ciąża młodsza o prawie dwa tygodnie ale u mnie zawsze tak jest.
A tak z innej beczki to u nas w mieście otworzyli pepco i dziś z ciekawości byłam i jestem zachwycona tym sklepem i cenami ubrań dla dzieciaków, już wiem że będę tam częstym gościem

85Justyna. Ja też się strasznie denerwuje.... Ale w sumie nic to nie da Więc staram się sobie powtarzać że będzie dobrze i w to wierzę....
Pepco tak mają fajne rzeczy i dobre ceny tyle ze czasami trzeba sprawdzać skład na metce bo są ciuchy z samego poliestru prawie a to kiepskie dla malucha bawełna musi być :-)

reklama
85justyna :-) my to w tym samym wieku jesteśmy :-) ach co do pepco to tylko uważaj bo niektóre ubranka dla dzieci mają z poliestru czyli sztuczne trzeba czytać metki. ja też lubię tam dla synka kupować ciuszki. fajne koszulki bawełniane bluzy itp... ceny super. a szczególnie że ten łobuziak niszczy w przedszkolu ciuchy

Do góry