reklama
A widzicie mi lakarz mowil ze baseny yermalne maja ten problem ze tam sie pieknie wszystkie grzybki rozwijaca bo maja mokro cieplo takie idealne srodowisko.
Bylam dzisiaj na glukozie i zjechalam po 40 minutach glucho w uszach nic nie widzialam i zonk hahahha ale mnie odratowali i polezalam na kozetce .
Moj 3 latek jakos tak sredmio lapie niny wie ze tam jest ziuzia ale jak kopala go po rece to nie zareagowal i stwierdzil ze on nic nie poczul a jak sie naje jak smok albo duzo napije to mowi ze teraz on ma zuzie w brzuszkui wypina go jeszcze mocniej albo pyta kiedy on bedzie mial mleko w cycuchach no i ja mowie ze mnie kopke i wiedze ze on chyba gorszy nie chce byc i zaczyna mnie co chwile z byle powodu kopac
Bylam dzisiaj na glukozie i zjechalam po 40 minutach glucho w uszach nic nie widzialam i zonk hahahha ale mnie odratowali i polezalam na kozetce .
Moj 3 latek jakos tak sredmio lapie niny wie ze tam jest ziuzia ale jak kopala go po rece to nie zareagowal i stwierdzil ze on nic nie poczul a jak sie naje jak smok albo duzo napije to mowi ze teraz on ma zuzie w brzuszkui wypina go jeszcze mocniej albo pyta kiedy on bedzie mial mleko w cycuchach no i ja mowie ze mnie kopke i wiedze ze on chyba gorszy nie chce byc i zaczyna mnie co chwile z byle powodu kopac
ja dzisiaj wieczorem ide na usg i mam nadzieje ze sie wystawi moje dziecko ladnie, zeby mamusia juz wiedziala jak sie ma do niego zwracac.
dzisiaj mowilam w rodzaju meskim do brzucha i syn mi zwrocil uwage" mamo ale przeciez nie wiadomo czy to on :-)" maly madrala:-)
dzisiaj mowilam w rodzaju meskim do brzucha i syn mi zwrocil uwage" mamo ale przeciez nie wiadomo czy to on :-)" maly madrala:-)
reklama
Ja juz po wizycie u laryngologa powiedziala ze normalne w ciazy te krwawienie z nosa ale mam z gin pilnowac hemoglobiny narazie mam powyzej 12 wiec ok
Tak ja ide w srode na 18.40 na polowkowe juz sie doczekac nie moge
A Kasia cos pisala jak wyniki z amnio bo jakos nie doczytalam chyba?
Tak ja ide w srode na 18.40 na polowkowe juz sie doczekac nie moge
A Kasia cos pisala jak wyniki z amnio bo jakos nie doczytalam chyba?